SørlandetHei og hopp! Har blitt en hel uke siden sist jeg var innom her å oppdaterte dere og det beklager jeg på det sterkeste men har skjedd litt av vært så har ikke fått blogget.Men jeg er værtfalll hjemme i kr.sand og besøker venner og familien. Jeg reiste ned natt til mandag sammen med kjæresten.
Være her på Sørlandet har hvert heilt supert,vi har kost oss med venner og familien med masse god mat og drikke :) 
I dag har jeg og Morten faktisk vært på start/Stabæk kamp og selvfølgelig hadde vi en kjempe koselig date der ble til og med seier til START! 4-1 så det var en veldig spennende og morro kamp :) vi hadde VIP billetter aå ble servert god mat og var bare kjempe koselig ❤️ Nå slapper vi bare av med familien min mamma har satt fram masse godt på bordet og vi bare snakker og koser oss :) alltid koselig med familie kveld !! 

  Håper dere har en kjempe fin sommer og en super lørdag <3 

 

2 kommentarer Skjul

Tidelige blogger

10.07.2015 kl.06:00

Hei Rebecca!

Jeg vil at du skal lese denne kommentaren med en hyggelig tone for den er rett og slett ikke ment som kritikk. Jeg ønsker bare og hjelpe deg litt. Jeg valgte å kommentere litt langt nede på bloggen din slik at bare du skulle se kommentaren. Om du ønsker å slette den etterpå er valgfritt.

Jeg har lest litt på bloggen din og jeg ser du er frustrert over leserene dine. Jeg har tidligere hatt en blogg selv med 5000 lesere i gjennomsnitt, men gikk bort i fra bloggg da dette ble for mye for meg. Du har noe veldig bra på gang her, men jeg ville gjort en god del endringer hvis jeg var deg. Det er MYE som ødelegger for leserene og du vet vel selv hva du liker å lese på en god blogg?

Igen, dette er ikke kritikk, men ment som hjelp.

For å begynne med bildene. INGEN liker mobilbilder. Bloggen blir uintresant med en gang man klikker inn og ser bloggeren bruker mobilbilder. Skaff deg ett camera. Trenger ikke være det dyreste og beste, men alt er bedre en mobil.

Rettskriving og bruk av pungtum og komma er utrolig viktig. Jeg er du har en god del feil her og mange blloggere skriver i fks word document før de publiserer ett innlegg for å dobbelskjekke rettskrivingen. (Den autocorecter ordene dine) Det er rett og slett stress å lese setninger som ikke inneholder punktumer der det skal.

Du må aldri klage på at leserene ikke kommenterer. Bare gå inn på toppbloggerene fks. De har hatt opp mot 2-300 kommentarer dagelig men ligger nå på 40 ca.. Folk kommenterer mindre, slik er det bare og når du stille en spm runde så tidelig i bloggen så er det ikke mange som kommer til å stille deg mange spm. De har enda ikke rukket å bli kjent med deg. Vent litt og ha tålmodighet så kommer det seg!

Så e siste ting. Alltid legg ut bilder og tekster som du forventer at hele Norge skal lese. Plutselig hvis du en dag blir en stor blogger så kan eldre innlegg smelle tilbake på deg!

Ellers ønsker jeg deg lykke til med bloggen så håper jeg kanskje noen av rådene var grie og at jeg ikke var for ond mot deg! Stå på, jeg tror du har det i deg ;)
Rebecca Solberg

10.07.2015 kl.07:25

Tidelige blogger: heii :) jeg tar det absolutt ikke som kritikk! Tar det som en oppvekker at jeg kanskje ikke kan forsette .. For jeg ser du skriver skaff deg et camera. Men jeg har ikke råd til det selvom det bare er et billig.. Jeg blogger fra mobilen fordi jeg har ikke råd til data. Jeg får ikke jobb pga min fortid! I værtfall ser det ikke sånn ut har søkt i over et år nå uten noe hell.. Så no money no camera,data eller noe .. La ned bloggen ei gang før pga dette å nå tror jeg jeg gjør det igjen. For du har heilt rett hvem vil lese en blogg til ei som tar mobil bilder og har dysleksi ? Å som ikke har råd til å kjøpe seg en data for å få rettskrivnings program. Jeg må bare innse at dette kanskje ikke er noe jeg kan drive med :) takk for at du hjalp meg å se det nå. Har egentlig visst det lenge men trengte en liten dytt! Selvom jeg elsker å blogge syntes det er kjempe gøy å er kjedelig å måtte slutte igjen men det kommer aldri til å bli sånn som jeg vil at det skal.

Skriv en ny kommentar

hits