Kjæresten svarer på spørsmål om meg!


Heei! Jeg tenkte at dere kunne spørre om forksjelige ting dere vil vite om meg, så svarer kjæresten min på dem! Har sett andre bloggere har gjort dette å er jo litt morre er det ikke? Så her må dere ikke holde noe igjen spør om alt dere lurer på!håper må mest mulig spørsmål til i morgen :D

 


Og siden vi er inne på kjæreste, så tenkte jeg gi dere litt KJÆRESTE TIPST! 

 

❤️ Se favorittseriene deres

Dette er noe meg og Morten ofte pleier å gjøre. Det som går an er at visst dere har en netflix kono eller noe sånt, så kan dere finne en bra serie som dere vil se sammen. Ikke en serie som som bare einer seg for jenter eller gutter for den del, men en serie som passer for begge og som begge har lyst å se. Tips til serier som dere kan se er breaking bad, prisonbreak,orange is the new black,weeds osv.

 

❤️ Lage noe godt sammen

Det er alltid gøy å lage mat sammen, spessielt når du faktisk lager mat med den du elsker mest. Du kan foreksempel lage taco,boller,pizza, bake kake, pannekaker og alt annet dere liker. Det er veldig koselig syntes værtfall jeg å lagr noe sammen med min kjæreste, ettersom vi bare tuller, ler og koser oss mens vi lager maten.

 

❤️ Massere hverandre

Dette er noe jeg og spessielt min kjære liker at vi gjør. Å bli massert på ryggen er noe av det beste jeg vet, så hvorfor ikke massere hverandre. Da gjør dere noe avslappende og samtidig noe godt for den andre.

 

❤️ Se film og kjøp goderi

Hva er vel ikke bedre på en lørdagskveld eller en annen dag i uken om dere vil. Å sette seg inntil armkroken til gutten sin og sette på en god film. Dra også på butikken litt tidligere på dagen og kjøpt inn alt godt dere trenger til kvelden, som foreksempel smågodt, chips, popcorn, nøtter eller grønnsaker og fsvoritt dippen deres.

 

❤️ Hver aktive sammen

visst dere føler for å være sporty og bruke litt energi en dag, kan dere ta dere en lang og koselig gå tur i skogen.Eller dere kan finne frem en fotball å gå på nermeste fotballbane å sparke litt, det pleier meg og kjæresten og gjøre og er kjempe gøy og koselig, vi ler å har det gøy mens vi sparker litt ball osv. 

 

❤️ Dra på shopping

Hvorfor ikke sette av en dag til å dra på shopping med din kjære? Selv om kanskje ikke gutten din liker det så godt å shoppe, kan dere jo alltids gå på en cafe etter dere har shoppet litt og kjøpe noe godt som dere kan kose dere med. Kanskje du også kan spandere lunsj på din kjære, ettersom han var så snill å bli med. Jeg syntes det bare er gøy å kunne gi noe tilbake ❤️ 

 

 

 

8 kommentarer Skjul

Anastasia

08.07.2015 kl.20:32

Her var det mange gode tips! :D man glemmer litt av å til at man skal pleie hverandre holdt jeg på å si, og pleie det man har, så slike ting er alltid greit! ^^,

når det kommer til spørsmål såå :

hva blir du sint av?:p

hvor lang tid du bruker på badet?

kommer du ofte hjem med mange poser ( shopping).

det var de jeg kom på i farta :p
Anonym

08.07.2015 kl.22:49

Jeg lurer veldig på du har noen flere gode billigere ideer til kjærestetid?? Ser st nesten alle koster penger, hva med de som ikke har råd til det?:) ååååh så lurte jeg på om du vil lage video blogg til oh svare på alle spørsmålene du får..
Anonym

08.07.2015 kl.22:51

Ikke alle koster men noen av de mente jeg :)
Rebecca Solberg

08.07.2015 kl.23:00

Anonym: trene,piknik,spillespill er veldig koselig legg vekk alt av elektronisk ting. Se på drømmereiser på nett å drøm dere bort å kanskje en dag har sete råd til å dra dit ?! ? Ta dynene med ut, pakk med pcen, og se film sammen under åpen himmel. Verandaen er perfekt, så slipper du å få grønske eller jord på sengetøyet du skal sove i. Dra på fisketur ,sov i telt er masse du kan gjøre som ikke koster noe eller aå mye :)
martesh

08.07.2015 kl.23:01

Så gøy!

5 positive ting om deg?

Flink på kjøkkenet?

Hva er favorittmaten din?
Rebecca Solberg

08.07.2015 kl.23:01

Anonym: ser ikke ut som jeg får så mange spørsmål så da blir det nokk ikke noe video blogg enda,pluss er kjæresten som skal svare på spørsmålene dere stiller :)
Kaja

09.07.2015 kl.11:25

Hei !

kan du legge ut sminke tips?

ha videoer? :D

sminkevideo? :D

blogge om vennen dine? :)

KUL blogg!
Rebecca Solberg

09.07.2015 kl.11:34

Kaja: jeg kan godt komme med sminke tips etterhvert :) video kan komme etter vært jeg har ikke noe camera nå! Jeg blogger alt fra mobilen fordi jeg har ikke pc akkurat nå. Blogge om vennene mine kan jeg få til men er ikke så mye jeg ser dem siden de bor i kr.sand å jeg bor i Hedmark akkurat nå :)

Skriv en ny kommentar

hits