Dette er slutten for nå !

Hei alle dere skjønne,fine lesere! Dette blir nokk mest sannsynlig mitt siste innlegg. Jeg klarer ikke få bloggen som jeg ønsker og vil den skal være,jeg elsker å blogge det er ikke det! Men den blir ikke bra så lenge jeg ikke ha råd til en data eller camera.

Det er slitsom å blogge fra mobilen der blir mye feil osv, og siden jeg har dysleksi blir det mye skrive feil også som jeg selv ikke ser Hadde jeg hatt råd til en data kunne jeg brukt word å rettskrivnings program. Men dette er noe jeg ikke har råd til! Nå har jeg søkt på jobber i over 1 år,uten noe hell! Pga min fortid så ser det veldig mørkt ut for meg i arbeidslivet.. Jeg kan jobbe,jeg er effektiv men ingen vil ha meg Pga noe jeg har gjort i fortiden,pga hullene mine i cv min den nokk alltid bare lagt vekk eller kastet. Og man mister også veldig mye motivasjon på å søke jobb når man aldri får noe svar ,men jeg gir meg ikke jeg søker og søker .. For jeg vil jobbe jeg vil tjene mine egene penger ,jeg har aldri hatt en onkelig jobb aldri fått lønn, å jeg har så lyst å oppleve dette. Tror man får så mye mer selvtilit og motivasjon til å gå på en jobb om jeg viste at jeg at den datoen fikk jeg lønn. Istede for å få penger av NAV !! Jeg er lei,kjempe lei og veldig frustrert .. Føler meg heilt ubrukelig i samfunnet! Hvorfor vil ingen ansette meg? Tenker jeg ofte er jeg virkelig så ubrukelig at ingen jobb vil ha meg? 

En annen ting bildene mine? Ja det er mobil bilder dessverre å ja det er kjedelig og jeg vet  ofte folk trykke vekk fra en blogg med mobil bilder,jeg tror jeg selv har gjort det, men igjen et camera er høyt på ønske listen min samme er data. Men man kan ikke få alt man ønsker seg her i livet,dessverre! Jeg ønsker å blogge jeg elsker det! Men jeg ønsker ikke å forsette blogging fra mobilen,jeg vet jeg kan så mye bedre enn dette,men det blir ikke så bra som jeg vil. Når jeg blogger fra mobilen blir det rotete å veldig veldig krevende. Bildene har dårlig kvalitet og man legger med ei gang merke til at det er mobil bilder. Så pga jeg mister selvtilit og lysten på å blogge når jeg ser på bloggen min og vet jeg kan så mye bedre,men kan ikke få det bedre akkurat nå pga okonomien er som den er.  Så til alle dere som har lest og følgt meg beklager å skuffe dere men sånn her blir det nå værtfall. Så får vi se om jeg kommer tilbake ei gang. Men det blir ikke før jeg har saker og ting på plass! :) 

 

Jeg vet ikke om dere husker at jeg la ned ei gang dør pga akkurat dette? Men jeg kom tilbake ganske fort fordi jeg savnet det å blogge veldig.Men denne gangen kommer jeg ikke tilbake, værtfall ikke før ting er plass...
Fikk denne kommentaren i dag som virkelig var en oppvekker for meg! 

Hei Rebecca!

Jeg vil at du skal lese denne kommentaren med en hyggelig tone for den er rett og slett ikke ment som kritikk. Jeg ønsker bare og hjelpe deg litt. Jeg valgte å kommentere litt langt nede på bloggen din slik at bare du skulle se kommentaren. Om du ønsker å slette den etterpå er valgfritt.

Jeg har lest litt på bloggen din og jeg ser du er frustrert over leserene dine. Jeg har tidligere hatt en blogg selv med 5000 lesere i gjennomsnitt, men gikk bort i fra bloggg da dette ble for mye for meg. Du har noe veldig bra på gang her, men jeg ville gjort en god del endringer hvis jeg var deg. Det er MYE som ødelegger for leserene og du vet vel selv hva du liker å lese på en god blogg?

Igen, dette er ikke kritikk, men ment som hjelp.

For å begynne med bildene. INGEN liker mobilbilder. Bloggen blir uintresant med en gang man klikker inn og ser bloggeren bruker mobilbilder. Skaff deg ett camera. Trenger ikke være det dyreste og beste, men alt er bedre en mobil.

Rettskriving og bruk av pungtum og komma er utrolig viktig. Jeg er du har en god del feil her og mange blloggere skriver i fks word document før de publiserer ett innlegg for å dobbelskjekke rettskrivingen. (Den autocorecter ordene dine) Det er rett og slett stress å lese setninger som ikke inneholder punktumer der det skal.

Du må aldri klage på at leserene ikke kommenterer. Bare gå inn på toppbloggerene fks. De har hatt opp mot 2-300 kommentarer dagelig men ligger nå på 40 ca.. Folk kommenterer mindre, slik er det bare og når du stille en spm runde så tidelig i bloggen så er det ikke mange som kommer til å stille deg mange spm. De har enda ikke rukket å bli kjent med deg. Vent litt og ha tålmodighet så kommer det seg! 

Så e siste ting. Alltid legg ut bilder og tekster som du forventer at hele Norge skal lese. Plutselig hvis du en dag blir en stor blogger så kan eldre innlegg smelle tilbake på deg!

Ellers ønsker jeg deg lykke til med bloggen så håper jeg kanskje noen av rådene var grie og at jeg ikke var for ond mot deg! Stå på, jeg tror du har det i deg ;)

 Så jeg vil bare takk for meg ,og takk til dere <3 dere er skjønne! Kanskje vi blogges ei gang i framtiden! Lykke til alle sammen 🌹

 

7 kommentarer Skjul

Camilla Haugen

10.07.2015 kl.09:35

Så fin blogg! Ta gjerne en titt på min blogg! : )
Sentrumjenta

10.07.2015 kl.13:56

Du har en kjempe flott blogg! Alt fikser seg :D <3 Ha en flott dag videre :)
Rebecca Solberg

10.07.2015 kl.13:59

Sentrumjenta: tusen takk?? Så hyggelig sagt!
linneavioletta.blogg.no

10.07.2015 kl.14:33

Å kjære deeg, det blir fint uansett <3 jeg har jo sånn skrive feil jeg og.klem
Sentrumjenta

11.07.2015 kl.02:34

Hei jeg synes du har så fin blogg. At jeg delte den på min side:) Jeg vil at leserne mine skal se din også:)! Ha en fin kveld videre god natt:)
Rebecca Solberg

11.07.2015 kl.09:55

Sentrumjenta: ååh så skjønn du er <3 :)
Jannike Nilsen

12.07.2015 kl.18:04

Nei ikke stopp!! :O

Du kan ikke gi deg for det, og det er mange triks du kan gjøre for å få innleggene fra mobilen bedre tror jeg :) <3

Har linket deg i det sisste innlegget på bloggen min btw!

Stå på <3

Skriv en ny kommentar

hits