Det store spørsmålet!Hva skal jeg gå med? Ja det er det store spørsmåle hver eneste dag. Haha. Jeg klarer bare ikke å bestemme meg for hva jeg vil ha på meg.Spessielt vanskelig når jeg "ikke har noe å gå med" vi skal nemlig bort til noen venner å grille og drikke litt i kveld. Da er det jo greit å ha meg seg noen klær! Gjerne litt pyntet men også som holder meg sånn passe varm i kveld. Men allikavel så sitter jeg her å stirrer på kleskapet mitt å er rett og slett heilt tom for ider. Spørsmåle er jo blir det jeans og en topp,skjørt og en topp eller kanskje en kjole? Ååh what to do!? Skal ikke være lett altså. Eller vil jeg kanskje heller gå med shjorts? Nei er det mulig. For si som kjæresten pleier å si: er det ikke bare ta på seg noe? Men nei det er ikke bare å gjøre det når du ikke vet hva,eller klarer bare ikke å bestemme seg for hva du har lyst til. Jeg pleier somregel og gå etter humøre og været. Men i dag er både være og meg selv litt grått haha! Skal jeg gå med grått da kanskje? Nei det blir vel litt kjedelig! Må ha farger,men ikke for mye da... Hehe jeg må le litt av meg selv er det seriøst mulig og være så ubesluttsom??? Nei jeg får ønske meg selv lykke til! Og til alle dere ha en super fin lørdag!<3. 

 

 

 

3 kommentarer Skjul

Kvansen

25.07.2015 kl.14:44

Fint innlegg! Sjekk gjerne ut bloggen vår, og om du liker den hadde vi satt utrolig stor pris på om du hadde lagt igjen en komentar!
Rebecca Solberg

25.07.2015 kl.14:52

Kvansen: takk :) skal selfølgelig ta en tur innom med ei gang! Ha en super lørdag :)
Anastasia

28.07.2015 kl.14:34

hehe, kjenner meg igjen altså! og som du sier.. det er faktisk ikke bare å ta på seg noe! Gutter har det ganske lett, jeans og en pen skjorte og da er de klar! Mens vi jenter er litt mer.. hva passer til dette skjørtet, hva passer til denne kjolen osv osv! :p

Skriv en ny kommentar

hits