Bursdags ønskeliste (beccasolberg)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Bursdags ønskelisteHeii, og god Tirsdag.

Nå er det ikke så alt for lenge til 9 august som da er bursdagen min. Hvor jeg blir 23 år. Og i går kveld da jeg ikke fikk sove, lå jeg å tenkte på hva jeg egentlig ønsket meg. Førtst var det egentlig ikke noe spessielt. Men plutselig rammlet det jo inn masse ønsker,hehe. Jeg tenkte da at jeg kunne skrive litt om hva ønsker meg. Noe av det er nok ikke relevant i det heletatt men er lov å ønske seg det uansett. Tihi! Kanskje noen av dere også snart har bursdag? 

 

❤️ Jeg ønsker meg sårt en syden tur! Bryr meg egentlig ikke om hvor, så lenge det er SOL og varmt! Å jeg kan ligge å slappe heilt av sammen med kjæresten. Tenkt så koselig meg å deg på stranda i utlande <3 

 

 


Åå det hadde vært en drøm å ligget her sammen meg Morten !! Love love love it!! Men er nok heilt utelukkende å få dette i gave, men jeg øsnker meg det uansett. Meg å kjæresten har ikke vært på en orgentlig ferie sammen enda. Så det hadde virkelig vært noe hehe :) 


❤️ Lang helg i  Ålborg/ Danmark, shopping,god mat og kjæresten , ja jeg ønsker meg vist en ferie til.

❤️ Jeg ønsker meg så klart, finsko,vesker,joggesko,håndballsko til hallbruk og klær! ❤️ Har kjempe lyst på dette conture sette fra makeup mekka, jeg har nå et fra smashbox men det er pulver form. Så har lenge ønsket meg dette som er i krem form. Også så klart annet type sminke, som lipglosser,leppestift,pudder,øyenskygger osv... Falske negler,falskevipper.

 

 ❤️ Ønsker meg heilt klart pc! Siden jeg skriver alle innleggende mine fra min kjære iphone 5s. En smule stress til tider å tar mye lengre tid

 

   ❤️ Camera ønsker jeg meg jo også! Tenkt å kunne få tatt orgentlige bilder til blogge istede for mobil bilder, hihi!  

❤️ Jeg ønsker meg vippe extensions, har nylig hatt det, men ønsker meg 3d vipper nå.

 ❤️ Ønsker meg time til farging, forming og napping av brynene. Da jeg ikke er spessielt flink til dette selv. Syntes det er spessielt vanskelig og forme mine bryn. 

 

❤️Hårprodukter! Det ønsker jeg meg helt klart elsker det! Alt i fra shampo/balsam for blondt hår,varmespray,tørrshampo,hairspray,hårkur,hårolje,men faktisk lyst på cocos olje fra heleskost, den skal vis være så bra får håret. 

  

Det var noen av ønskene mine, kunne sikkert sittet her i flere timer å skrevet om hva jeg øsnker meg. Haha! For hvert ønske jeg skrev kom jeg bare på flere å flere..derfor stoppet jeg meg selv nå. Og ønsker dere alle en fin fin dag! Her er det regn,grått og trist vært! Så den syden turen hadde virkelig vært noe... Mihi :) 

 

Bildene er lånet av google.no

 


 • 28.07.2015 kl.13:27
  Så fine ønsker du hadde her! :D er jo alltid kjempe stas med bursdager, da er det sikkelig gavetid! :D skjønner godt at du ønsker deg ferieturer for å si det slik! Sommeren her i Norge har ikke akkurat vært på sitt beste! Håper hvert fall du får noe av det du ønsker deg da! :D
  28.07.2015 kl.13:35
  Anastasia: ja alltid gøy med bursdag tihi :) ja det er av grunne fordi sommeren er har virkelig ikke vært bra og fordi meg å kjæresten ikke har vært på en orgentlig ferie sammen så det hadde vært så koselig og bra for oss <3 ja håper jeg får værtfall et av ønskene :)
  28.07.2015 kl.15:06
  Så fine ønsker, håper du får noe fint!


  Skriv en ny kommentar

  hits