Kjære jeg vil takke deg

 

Jeg har vel egentlig alltid  hatt en tendens til å falle for "drittsekken". Han som kunne gjøre akkurat hva han ville også komme tilbake. Jeg var svak. Trodde faktisk på det han sa at jeg ikke kunne klare meg uten han. Mens jeg satt der nyforelsket og lykkelig, lekte han rundt som den casanovaen han var. Hvor mange jenter kunne han snakke med før jeg merket det? Minst en i hvert fylke, men det er en annen sak.  Men var jeg forelsket i han eller var jeg forelsket i tanken på å være forelsket?  Jeg ble usikker, jeg ble ensom og trodde helt og holdent på at det var han.. Han jeg trengte. Men var det egentlig det? var det verdt all den bekymringen og tårevåte nette jeg hadde. Jeg var 15år ung og uvitende. Men allikavel tok jeg han tilbake gang på gang selv etter 3år da var jeg blitt 18år, jeg tenkte jeg ville gi han nokk en sjansen igjen. Angrer jeg? nei egentlig ikke jeg har egentlig bare blitt sterke av det, og lært mye av det. Men feilene jeg gjorde var å tro jeg faktisk aldri kunne glemme han eller leve uten han. Det var faktisk ikke noe jeg innså får nå nylig, 7år har det godt frem og tilbake, krangling, slossing,tårer , utroskap osv.. ting ble aldri bedre bare værre. Hvorfor jeg ikke skjønte det før det aner jeg ikke. Men hereguud å godt det er å være fri, for ja det er første gang jeg faktisk klarte å slippe han.Før har han alltid klart å lure meg tilbake , manipulert meg til å tro han hadde forandret seg. men egentlig var han bare den samme idioten som alltid. det tok meg 7år å skjønne at selføgelig skal ikke et menenske la seg bli behandlet sånn. jeg vet at alle vet hvilke type jeg snakker om selv om du 15 eller 40. Men en ting vet jeg av erfaring kom deg ut av det før det for seint. følg hjerte ditt og hør på det! 


Men jeg vil takke deg for alt dritte du gjorde mot meg, alle de gangene du såret meg og fikk meg til å føle meg som den fæleste personen på jord. jeg vil også takke deg for at du var en prins i begynnelsen, men at du fort kom ut av skinnet. du var ikke lengre den gutten jeg ble forelsket i. du var egentlig blitt til en heilt annen person. men jeg var Forelsket i deg, tror jeg.Eller var jeg bare avhening av deg? Du klarte alltid å få meg tilbake. Uansett hva du gjorde mot meg. Du viste alltid hva du skulle si for at jeg skulle tilgi deg igjen og igjen. Men du har lært meg å bli den sterke jenten jeg er nå blitt. Jeg finner meg ikke lengre i den slags. Du var en manipulererene person, som gjorde meg mere ulykkelig enn lykkelig. Du var rett og slett stygg mot meg, men sammtid så utrolig god. Du tok alltid vare på meg. ga meg alt jeg ba om av ting. men kjærlighet fikk jeg heller utrolig lite av. Du sa masse stygt til meg hele tiden, gikk rundt å pratet dritt om meg til andre. Men det jeg ikke skjønner er hvorfor du absolutt skulle være sammen med meg, vis jeg var så stygg,feit,dum osv.. 
Det å være med deg var aldri lett. Det var så vanskelig å gi slipp på deg, fordi du var den eneste som virkelig kjente meg på den tiden. vi gjorde alt sammen i begynnelsen.Men plutselig hadde du ikke lengre tid til meg, værtfall ikke når jeg virkelig trengte deg. da var du ute på byen eller sov hos noen andre jenter. Jeg kunne sitte våken hele natten og ringe deg, men du svarte meg ikke. kom heller hjem etter noen dager og lagde kaos. Det var alltid meg det var noe galt meg aldri deg, du gjorde aldri noe galt. Du fikk meg til å tro på alt du sa, tenkt det! Men jeg vil takke deg for alt dette. Jeg ble strek av det. Og jeg vet også at jeg er ikke alene om å ha vært i en voldelig forhold eller kanskje du faktisk er i et nå? Men klarer ikke komme deg ut av det? Fordi du tror han er den rette og han er den beste for deg? Men det er han ikke for Guud hvor mye bedre jeg har det uten deg. Føler meg fri! men ja det er utrolig vanskelig å gi slipp, og det er værtfall ikke lett.. Jeg har hatt mange tårevåte laken i etter tid, jeg har savnet deg mye og jeg har tatt deg tilbake alt for mange ganger. Men nå er jeg lei, lei av alt som har med deg å gjøre. nå blir jeg bare kvalm. Og jeg lover dere alle sammen, jeg vet det ikke er lett og gi slipp på noen du ELSKER men jeg lover deg det blir bedre når du først er kommet over den vanskeligste perioden. DU kommer til å føle deg glad og lykkelig igjen.Det tar tid ja, men tro meg det er så utrolig verdt det. Så vis du er i et forhold som ikke er bra for deg, kom deg ut av det så fort du kan. For jeg tror innerst inne det er du vil, det var værtfall alltid det jeg ville men jeg klarte det aldri. For ingen fortjener å være i et forhold med en som ikke behandler deg bra. Alle fortjener å være lykkelige! Så takk for at du viste meg hva jeg aldri skal finne meg i igjen.  

 

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits