Det å være forelsket i en som ikke er forelsket i deg. 

Alle som har vært ulykkelig forelsket vet hvor utrolig smertefullt det er å ha sterke følelser for en som ikke føler det samme.Vi håper, drømmer, ønsker og ber om at han en dag skal gjengjelde følelsene, men til ingen nytte. Hvorfor er det slik at vi blir sittende fast i denne illusjonen om at det kan bli noe mer, og hvordan skal vi klare å komme oss videre?

- Det å være forelsket er en heilt spessiel følese som setter et kraftig sug i oss, og jo kraftigere disse følelsene er, jo riktigere tenker vi at denne personen er for oss.

- Når vi er forelsket i noen og følelsene ikke blir gjengjeldt, er det noe rart som skjer med oss - vi får en enorm lengsel etter den ikke-eksisterende kjærligheten.Vi savner den, drømmer om den og får innimellom smuler av den når vi møter på den "spessiele". Alle disse følelsene fungerer nesten som bensin på bålet ? de forsterker troen om at det er ekte kjærlighet, og det til tross for at mesteparten av dem er negative. Vi tenker at siden følelsene er så sterke så må den vi lengter etter være veldig veldig viktig. Men hvordan kan du vite hundre prosent sikkert om han er interessert eller ikke? hvis du er ulykkelig forelsket, og har vært det en stund, så vet du mest sannsynlig  egentlig svaret. Hvis du er ulykkelig forelsket så vet du innerst inne hva som foregår.Med mindre du er så sjenert at du ikke har en gang har prøvd å gi utrykk for hva du føler. Har du prøvd og ikke har fått den responsen du ønsket, så har du vel egentlig fått svaret ditt. Hadde han vært interessert så hadde han respondert. 

Det som ofte er dumt med å være ulykkelig forelsket er at vi spessilet jenter ikke heilt klarer å innse at det faktisk ikke kommer til å bli noe mer, uansette hvor mye vi øsnker det. Vi sitter å venter på den melingen eller telefonsamtalen som aldri kommer. Og ikke en gang da vil det gå opp for oss, vi prøver heller å finne en annen forklaring på hvorfor han ikke kontakter deg. Som f.eks : Han venter kanskje på at jeg skal kontakte han, kanskje han også sitter å venter på at jeg skal ringe han? Men som oftest er det ikke slik, de gir rett og slett bare "FAEN" i deg. Selvom vi innerst inne er fult klar over hva som skjer, så har vi forsatt det lille håpet om at han også savner deg. 

Jeg selv er vet det gjør utrolig vondt å sitte der alene, du ser han er pålogget og det klør i fingerene dine etter å bare skrive noe til han. Eller mest av alt så håper jeg egentlig at han skal skrive til meg. noe som jeg vet ikke kommer til å skje. Men alikavel savner jeg han? og vil skrive til han. Hvorfor det er sånn aner jeg ikke men det er hvertfall en utrolig kjip situasjon og være i. 

Så hvordan i alle dager skal du klare å komme deg ut av denne onde kjærlighetssirkelen? den eneste løsningen er å kutte han helt ut av live ditt og gå videre. Ja jeg er fult klar over at det er lettere sagt enn gjort.Men det er faktisk den eneste muligheten du har for å komme deg videre. Du må ta tak selv og be om hjelp fra Venniner. Fortell dem hvor ulykkelig forelsket du er i denne personen, og hør hva de har å si om situasjonen.Da er veldig viktig å snakke med noen venninner som du vet at vil fortelle deg sannheten. Som du sikkert vet, har noen venninner en tendens til å støtte deg uansett hva og fortelle deg akkurat det du vil høre.De må si det som det er «vet du hva kjære, du er helt hekta på en mann som ikke er interessert i deg».

Etter å ha innsett at det ikke vil bli noe mer, kan det for mange være tungt å sitte hjemme alene med de vonde tankene og følelsene. Derfor  kan være bra å bryte opp hverdagen og komme seg vekk litt. Kanskje dra på en ferie? trenger ikke være til utlande men kanskje bare til ei vennine i en annen by. Stikk på en høsttur i fjellet sammen med venninnene, besøk familien eller ta deg en shoppingtur til Paris. Gjør noe drastisk slik at du ikke blir sittende hjemme å sjekke mobilen hvert femte minutt. For det er akkurat det vi ender opp med å gjøre. 

 


 

4 kommentarer Skjul

Ei som vet hva du går igjennom

01.03.2016 kl.17:40

Vær sterk søte. Ingenting er verdt smerter som dette. Alle har vi vært igjennom det på hver vårt nivå.

Vær den som setter en strek over det, det gjør deg sterkere. Da slipper du å tenke så mye på denne ulykkelige kjærligheten, og la en ny kjærlighet komme til syne.

Hvis han ikke ser hvor fantastisk du er.. La noen andre få sjansen til det :)
Rebecca Solberg

01.03.2016 kl.18:59

Ei som vet hva du går igjennom: takk for gode ord :) du har et veldig godt poeng
Marita

01.03.2016 kl.19:51

Jeg forstår følelsen du sitter med og har følt det samme før. men jeg tror der handler om å slutte å være avhengig av å bli elsket av andre(spesielt gutter) og lære å elske og ha det bra med seg selv. Man må rett og slett bli sterk og klare å stå på egne ben og legge fra seg behovet for andres kjærlighet. Hvordan skal en mann elske oss, om vi ikke elsker oss selv? Jeg har fulgt med på bloggen din og du har virkelig kommet langt, stå på Rebecca ! ❤️
mammastin

16.01.2017 kl.10:06

:( lycka till !

Skriv en ny kommentar

hits