PÅ HJEMMEBANE

Hei! Siden det var så utrolig lenge siden jeg hadde blogget nå. Tenkte jeg å dele litt "på hjemmebane" fakta om meg. 
Så håper jeg at dere liker innlegget. 


Standarantrekk hjemme? : Joggedress eller kjæresten sin T-shorte. Er ikke noe vits med noe annet når jeg er hjemme, altså.

Hva elsker jeg mest med hjemme mitt : Nå skal vi faktisk flytte om en mnds tid. på grunn av at vi ikke trives så godt.Og fordi det er mye som er ødelagt og blir ikke ordnet. som foreksempel vi har ikke hatt kjøkkenvifte på over 1år! så ja det er også en grunn til at vi har valgt å flytte på oss. Men om jeg skulle velge noe som jeg elsker med denne leiligheten  må det være at vi har stort soverom med mye skapplass, hvilken jente trenger ikke mye skapplass?!

Hva hater du mest? : Det må bli bade heilt klart! jeg mener det er sånn 3kvadrat ellerno. Er så latterlig lite, trang og mørk. umulig å stelle og ordner seg der inne foreksemel, hehe.Så gleder meg til ny leilighet med lyst stort fint bad! Hvedagslykke.

Favoritt- takeaway : Sushi eller så må det bli en saftigcheesburger med pommesfries. Nam nam for vann i munnen bare av tanken. Hva gjør du når du kjeder deg hjemme? : Da ser vi/ jeg kanskje film eller serie. Skriver , leser, leker med hunden, eller skroller igjennom instagram haha!!

Hvilken ineriørstil liker du minst? : Det må bli Black&white , det er værtfall noe jeg ikke ville hatt hjemme hos meg selv.

           Middagen du lager mest til deg selv? : Taco, jeg er en taco ELSKER! kunne spist det hverdag tror jeg, i forskjellige varianter da selføgelig :-) 
Og middagen du lager mest til andre?: Hmm.. Jeg lager egentlig ikke så mye mat til meg selv eller andre, for jeg har nemelig vært så heldig å kapret meg en kjæreste som elsker å lage mat. men før i tiden en periode laget jeg mye spagetti ala Rebecca eller pannekakene til farmor.Har noen venniner som er  glad i disse rettene, hehe.

Sitte eller ligge i sofaen? : Jeg ligger! 

Hva slags nøkkelknippe har du? : Jeg har sånn man tar rundt halsen, haha jeg er desverre veldig flink til å miste eller surre vekk nøkklene mine.
ikke at jeg går så mye med den rundt halsen, er mer fordi det blir lette å finne i vesken foreksempel. 

Første du redder med deg i en brann?: Hunden min, Maxime min lille prinsesse!Kosematen du alltid har i skapet? : Havregryn, ja du hørte riktig jeg elsker havregrøt, og havrelapper. ellers er jeg veldig glad i ostepop,smågodt og Lion sjokoladen, men det er ikke noe jeg alltid har. men vis jeg har snacks i skapet er det noe av dette mest sansynnelig. Ligger faktisk en Lion der å venter på meg nå.

Hva gjør du i sengen når du ikke sover i den? : Da skroller jeg på mobilen, ser film/serie med samboeren. jeg kan også nevne et par ting til, men jeg velger å la hver, heh. 

Hvordan er drømmehjemme ditt? : Mitt drømmehjemm er heilt klart et litesmåbruk, en koselig plass på lande, men ikke for usentralt.

Harrystil med gull,bronse og byster eller hyttestil med skinnfell og død elg på veggen? : Harrystil!, for jeg vil ikke ha noe død elg på veggen. 

Hvitt, farger eller mørkt og hvorfor ? : Altså alt jeg eier av iteriør er hvitt og sølv, jeg liker at stilen er ren og enkel. Egentlig burde jeg kanskje begynne å eksprimintere mer med farger?!

Musikken du har på når du vasker og rydder? : Setter på en spilleliste på spotyfly, oftest blir det top 50 in Norway. 

Noen huslige nevroser: ? Jeg må skjekke døren, og" liker ikke å gå inn i et rom hvis det er mørkt. Jeg skrur alltid på lyset før jeg går inn i rommet. Jeg var så redd på spøkelser når jeg var liten at jeg brukte å lage en "mur" med bamsene mine. hehe 

Rot eller ryddig? :  Jeg liker å ha ryddig, men har jeg først begynt å rote, ja da er det gjort. Da blir gjerne oppvasken utsatt noen dager til å ja du skjønner greia, håper ikke jeg er den eneste som er slik.
 

                                                               

                      
Hvordan er du på hjemmebane? har vi noen likheter?

Håper dere får en fantastik fin dag :) 

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits