MIN FØRSTE GANG

Hallo alle sammen!

Har alle en fin Tirsdag så langt? Min er egentlig ikke så veldig spennede. Jeg sitter bare hjemme å kjeder meg. Jeg startet dagen med en 45minutters gå tur i skogen sammen med hunden min. Dette er noe jeg prøver å gjøre hver morgen, får så utrolig god start på dagen. Jeg må jo ut på morgenen uansett med henne så da har jeg funnet ut at hvorfor ikke få en extra kick start på dagen med å gå en litt lengre morgen tur. Og ettervært så blir gåturene kanskje til joggetur. fin liten treningøkt før du starter dagen din. Men Uansett jeg tenkte å ha en litt morsomt innlegg til dere. Nemelig min aller første gang! Jeg er en sånn person som kanskje var litt tidlig ute med ting og har alltid måtte lære den "harde" veien, om dere skjønner hva jeg mener.Første gang jeg drakk alkohol:
Ja dette husker jeg faktisk som det skulle vært i går. Det var sommerferien før jeg skulle starte på ungdumsskolen og jeg ble invitert på "fest" . Fest kan jeg vil ikke kalle det for vi var en vennine gjeng på 5 pluss ett par gutter som satt på barneskolen i en lekebuss å drakk kalika og cider. men morro var det heilt til ei vennine fikk i seg litt for mye å løp rundt i gatene rundt skolen samtidig som hun hylte å skrek. Og ble til slutt plukket opp av politet og kjørt hjem. Men det stoppet ikke da for da ble Politet med henne inn og foreldre henne ringte mine og de andre sine foreldre. Så vi alle måtte samles og prate om hvor farlig alkohol var med politet og alle foreldrene. ja dette var kleit ,ikke nok med at vi alle ble "busta" men jeg fikk også husarrest i 2uker, pluss sure og skuffet foreldre i lang tid. Hadde jeg kunne godt tilbake i tid hadde jeg nok ventet noen år til med å begynne å drikke.  

Første gang jeg fikk mensen:
Her husker jeg at jeg var mye senere ennn de andre jentene i klassen min. Så jeg gikk rundt og hadde faktisk "lyst" til å få mensen. Men da jeg var blitt 16 år da kunne jeg endelig si at jeg hadde fått mensen,og begynne å bruke OB og bind. Nå i ettertid er jeg veldig glad jeg var sent ute, mensen er jo absolutt ikke noe gøy i det hele tatt.Første gang jeg hadde sex:
Heilt seriøst så har jeg ikke tenkt å skrive om dette, så det velger jeg å holde privat. men ser det er andre som har tatt med denne så dere for å lese om sex andre plasser ;) 

Første gang jeg kysset noen:
Dette husker jeg ikke heilt konkret meg jeg har alltid vært litt gutte gæren så sikkert i barnehagen ei gang haha! Men mitt mer førstekyss tror jeg var med en gutt jeg var så forelsket i sånn 6 klasse eller noe og vi kysset på et barnediscotek.


Første gang jeg tok tattovering: 
Da var jeg faktisk 15 år gammel. Det er en tattovering av kallenavne mitt (Becca) på venstre håndledd. Jeg husker jeg hadde så lyst på tattovering men jeg fikk jo så klart ikke lov. Så jeg hadde med meg underskfriten til mamma ,men som jeg hadde skrevet selv. satte meg på bussen inn til byen med ei vennine og underskriften jeg hadde funket og tattovering ble det. 


Første gang jeg kjøpte bh og g-streng:
Dette husker jeg så godt! jeg gikk vel i 7 klasse og var ute på shopping med mamma, og mamma skulle kjøpe seg undertøy, da ble jeg stående heilt forelsket i et snoopy sett. Men jeg turte jo ikke spørre mamma om jeg kunne få min første g-streng og bh, så jeg ble bare stående å se på det, heilt til mamma kommer bak meg å sier har du lyst på det? Å jeg husker det enda hvor glad jeg ble og bare svarte JAA! Første gang jeg tok piercing: 
 Da var jeg faktisk 12-13 år og det var i navelen. Dette var noe jeg hadde jeg absolutt ikke lov til av mamma. Men da tok min kjære tante med meg inn til byen på bursdgaen min og jeg fikk navlepiercing. husker jeg var så stolt og viste den frem til alle vennene mine. Mamma var ikke så veldig fornøyd men når jeg først hadde tatt den så var det liksom greit alikavel.Nå skal jeg se om jeg kan få i meg noe mat snart. Jeg aner ikke hva planene mine for ettermiddagen/kveld er, men finner sikkert ut av noe snart.
Vi snakkes senere! 

-bilde hentet fra wehearit-

Én kommentar Skjul

Fredrikke Gustavsen

12.09.2017 kl.21:30

Sååå gøy!!

Skriv en ny kommentar

hits