20 TING SOM GJØR MEG GLAD!

Hallo alle sammen!

Har dere hatt en fin onsdag? Jeg har vært en tur på cafe med kjæresten.vært på ett par møter,også har vi vært innom på besøk hos et par venner. 
Det er egentlig det vi har gjort i dag, akkurt nå sitter jeg å spiser gradiosa pizza og blogger mens samboren ser fotballkamp. men uansett nå tenkte jeg å dele 20 ting som gjør meg glad. Jeg ser det er flere som har slike innlegg, og virker som dere liker det. Også er det jo en måte å bli litt bedre "kjent" med meg. 1. Å Våkne til fuglekvitter og solskinn, Får frem smilet og gjør meg glad, og gjør at jeg får en god start på dagen.

2. Å gå tur i skogen med hunden min , ja jeg elsker å gå meg en god tur i skog og mark. Spessielt tidlig om morgenen, da blir jeg i så mye bedre humør, det gjør liksom noe med deg det å komme seg ut på morgenen, fredfult og utrolig deilig. Anbefales virkelig ja jeg vet det er lettere å heller ligge i sengen de 30-45min, men bare gjør det, også etterhvert så går det egentlig av seg selv.Også får jeg en utrolig god start før jeg starter dagens gjøremål. Virkelig verdt det. får så mye igjen med å gjøre så lite. Små forandringer kan gjøre stor forskjell. 

3. Når jeg er ny dusjet og har lagt på rent sengesett, Love love love ..  Det er noe med det ,sover alltid så utrolig godt da

4.  Kjæresten min! Verdenbeste mann som betyr så mye for meg.5.  Det å få en god morgen melding fra kjæresten,venner eller noen i familen , åå det er alltid så hyggelig blir i så godt humør av det. At noen faktisk tenker på meg når de våkner og tar seg tid til det er virkelig noe å sette pris på.

6. En lang lang dusj i glovarmt vann.

7.Sene kvelder med en god film,levende lys, sofakos og kjæresten. 

8. Cafetur, Enten det er med venner,kjæreste,famile 9. Vis kjæresten kommer hjem etter og ha vært ute en tur, og har med seg foreksempel en sjokolade,kaffe eller noe annet. Da blir jeg alltid så glad, uansett hva det skulle være, små ting i hverdagen gjør noe med humøret. Sett pris på de små tingene for en dag vil du se tilbake og skjønne at det var de store tingene.

10. Vis jeg kan glede andre med noe.

11. Familen og venner ,hva skulle jeg gjort uten?12. Blogge,Skrive selv eller lese andres blogger.

13. En god latterkrampe, sånn at jeg ler så mye at jeg får vondt i magen 

14. Reising og opplevelser

15. Følesen av frihet. 

16. Hunden min (Maxime) elsker det lille gulle mitt, kunne ikke vært uten henne. 17. Mens vi snakker om hund, må jeg si dyr skjennerelt elsker alle dyr. drømmen min er jo å bo på en koselig plass på lande kanskje et lite små bruk, hvor jeg bo med familen min og kan ha masse dyr.  jeg syntes alle dyr  bare er  så sinsykt søte å gode. Jeg er dyre-elsker nr 1. 

18. Søsknene mine. Elsker når søskenflokken er samlet hos mamma eller pappa og har film kveld eller noe annet, setter mer å mer pris på slike ting nå som jeg er blir eldre. 

19. Når jeg har planer, selvom jeg elsker sponat også! Så liker jeg å ha planer og noe å glede meg til. 

20. En god matopplevelse, ingenting er som et godt måltid i godt selskap. 
Håper dere likte innlegge, noe av det som gjør dere glad?  ha en forsatt fin onsdag kveld. vi snakkes søtinger!

- lipstick from @makeupmekka. Ikke sponset. -

4 kommentarer Skjul

Charlotte

13.09.2017 kl.20:54

fine ting som gjør deg glad :D
Rebecca Solberg

13.09.2017 kl.21:06

Charlotte: så koselig at du syntes det :*
Marie-Madelen Bekken

13.09.2017 kl.21:12

Super koselig innlegg <3
Rebecca Solberg

13.09.2017 kl.21:13

Marie: tusen takk for det, <3

Skriv en ny kommentar

hits