10 TING JEG VIL GJØRE I SEPTEMBER

1. Farge etterveksten min, det skulle jeg egentlig gjort for en stund siden. Så nå må jeg snart få gjort det. Jeg har svart hår så jeg bruker bare å hjemme farge. 

2. Kjøpe meg en ny foundation, jeg har vært tom et par uker nå så jeg må virkelig få kjøpt meg en ny. 

3. Ta bilder til bloggen, og jobbe med bloggen. Dette er jo noe jeg liker så da syntes jeg det er viktig å prioritere den, slik at den kan bli bedre og mer inspirerende. 

4. Gå mer turer i skogen med hunden min.5. Begynne å pakke ned ting, er jo ikke så alt for lenge til vi endelig skal flytte 

6. Må huske å bestille meg en lege time! 

7. Begynne å lete etter møbler og div som vi trenger til leiligheten. gå innom brukthandler,finn.no osv, vi har ikke akkurat verdens beste økonomi om dagen, så vi må gjøre det beste ut av det,og ta det vi kan få. Vi er bare glad vi har tak over hode.  Seng er i værtfall første prioritert nå, samboeren min og jeg sover i en liten enkel seng nå.Det har vi gjort i et år nå, og kjenner vi virkelig trenger en ny nå! Blir litt trangt og varmt til tider, spesielt om hunden også ligger i sengen haha! 

8. Lese enda mer blogg jeg vil gjerne lese enda flere. Jeg finner så mye inspirasjon på forskjellige blogger!


9. Kjøpe en ny sprettball til hunden min. Hun elsket sprettballen sin, men den gikk uheldigvis i stykker for litt siden. Så da må jeg gå og se om jeg kan finne en ny en til henne. 

10.Fikse neglene mine. Men jeg klarer ikke bestemme meg helt for vilke farge jeg har lyst til å gå for denne gangen. Jeg vil ha noe med litt høst inspo, tenkte litt på en fin mørk grønn farge. Har dere noe tips?!
Jeg tenkte bare stikke innom dere en liten tur før vi skal se en film så legge oss. God natt søtinger <3 
så snakkes vi i morgen. 

Én kommentar Skjul

Bitte-Louise

15.09.2017 kl.08:50

Kjempe fint innlegg :D

Skriv en ny kommentar

hits