SÅ GALD JEG FLYTTET HIT

Hallo alle sammen! Har dere en fin lørdag så langt? : ) 

Jeg er så utrolig glad for at jeg flyttet til Hedmark, jeg virkelig elsker å bo litt landelig.Jeg bor i en liten by i Ringsaker kommune, som heter Moelv.  Jeg elsker at jeg har skogen som nabo og de flotteste tur muligheter virkelig.  ikke for mye mennesker,  det er også litt mindre stress på lande,  det er akkurat som at folk tar livet litt mer med ro her. Lukten av gjødsel og kuer , ja du hørte riktig! Men det er liksom en liten sjarm i det også. hehe. 

Turer som dette med hunden min. Det har virkelig fått meg til å innse hvor utrolig glad jeg er for at jeg flyttet fra Kristiansand og opp til Hedmark for snart 4 år siden.Nå har jeg nettopp kommet  fra en lang gåtur med Maxime. Det er bare så fantastisk! Dette er mer en god nok grunn, til å komme seg opp av sengen om morgenen. Det er så utrolig nydelig å gå turer ute nå som det er så frisk luft. Også er det veldig bra for både kropp og sninn. 
 
I tilleg til at Maxime storkoser seg , Hun elsker å gå lange turer i skogen.  Hun blir alltid så dansende glad når jeg viser båndet og spør om vi skal ut. hehe!


Altså se det vakre lande vi bor i.  Jeg elsker å besøke Kristiansand. Men jeg angrer ikke på at jeg flyttet hit. Ettersom jeg føler at denne plassen passer meg bedre. Jeg som er så glad i naturen. Jeg elsker at jeg er omringet av skog og nydelig natur!  Det er så deilig å bare kunne gå ut rett ut døren også har jeg de tur mulighetene. Det å slippe og sette seg på buss eller tog for å komme seg til en lysløpe som er stappfullt med mennesker. Det er virkelig hverdagsluxus! Nå skal jeg lage meg noe lunch. Planen videre i dag vet jeg ikke enda. Ønsker dere alle en suuper fin lørdag <3 

4 kommentarer Skjul

hverdagslivetivollen

16.09.2017 kl.14:52

så utrolig fine bilder :)
Rebecca Solberg

16.09.2017 kl.15:21

hverdagslivetivollen: Å tusen takk , venter på cameraet mitt skal komme, så bruker mobilen nå. men bra du likte dem :)
Bitte-Louise

16.09.2017 kl.16:59

Kjempe fine bilder :D
Rebecca Solberg

16.09.2017 kl.17:43

Bitte: tusen takk :D

Skriv en ny kommentar

hits