10 TING DERE IKKE VISSTE OM MEG!

1. Jeg sliter med sosial angst det har jeg gjort i noen år. Men det har utviklet seg veldig de 2 siste årene. Jeg har også fått panikk angst det siste året. 
Dette gjør at jeg ikke klarer å gå på butikken alene, ta buss/tog ja sånne heilt vanelige hverdagslige ting er veldig utfordrende for meg og min hverdag. Samt mye annet også. Jeg kommer kanskje til å dele hvordan jeg lever med angsten og hvordan jeg takler dette etterhvert. Men akkurat nå velger jeg å ikke si så mye mer om hvordan jeg opplever det å leve meg angst. 
 

2. På grunn av angst og litt andre ting som jeg velger å holder privat enn så lenge.Har jeg ikke funnet på noe med venner på sikkert 1 år. Dette er egentlig ikke noe jeg har valgt det har desverre bare blitt sånn. Jeg har kanskje møtt noen på en kaffe eller noe men ellers har jeg mistet kontakten med veldig mange. Noe som egentlig er litt trist. 

3. Jeg trives veldig godt i mitt eget selskap. trenger ikke være med venner for å ha en bra kveld, klarer meg ganske bra i sengen med mannen , hunden og  en god sere/film. Samt skal si jeg velger heller hjemme kveld framfor en kveld på byen. Tror jeg begynner å bli voksen?! hehe. Jeg har faktisk ikke vært på fest på over 1 år. Og jeg trives veldig godt med det, kan faktisk kose meg vel så det uten fest og alkohol, har jeg funnet ut av :) 

4. Jeg er utrolig lett å lese. Noe som har sine fordeler og ulemper hehe. Kan lett se på meg vilket humør jeg er i, kan ikke skjule om jeg blir sur/irritert liksom haha! 

5. Jeg er blitt utrolig følsom og begynner lett å gråte. Dette er noe som har skjedd de siste årene, var helt motsatt da jeg var yngre. Jeg kan begynne å gråte av en tv reklame vis jeg syntes det er rørende eller noe hah, håper ikke jeg er alene om å være slik. 

6. Jeg hater å vente på folk eller andre ting. Jeg er så utrolig utålmodig av meg, men alle skal vente på meg haha!  (Sjerpings Becca)

7. Jeg er arbeidsledig . Fordi jeg er "syk" men det er kanskje ikke så synnelig.  Men det er mye av hverdagen min dere ikke ser.  Bare det å stå opp kan være en utfordring for meg. Jeg er ofte veldig sliten,kvalm,feber og div. Helsen min har ikke vært heilt på topp det siste året, men jeg er på bedringens vei i hvertfall og det er jeg veldig glad for. 

8.   Jeg har jakke dilla ,å jeg virkelig elsker jakker. kan aldri få nok! 

9. Jeg er utrolig selvkritisk. Jeg har vansker med å være fornøyd med ting jeg gjør og spesielt det å være fornøyd med kroppen min og utseende mitt. 

10. Jeg har utrolig dårlig hukommelse. Du kan si noe til meg også har jeg glemt det 5 minutter senere.  Og jeg glemmer også ting jeg har fortalt andre og fortelle historier jeg sikkert har fortalt 6 ganger for om igjen fordi jeg har glemt at jeg har fortalt det. ( huff håper ikke jeg er den eneste som er sånn) Håper dere likte inlegget.  Vi snakkes senere søtinger! Også ønsker jeg dere en forsatt fin tirsdag <3 

4 kommentarer Skjul

spisogspar

19.09.2017 kl.22:41

Fint innlegg :))
Rebecca Solberg

19.09.2017 kl.23:00

spisogspar: Tusen takk sp hyggelig : )
Becca Alexandra

21.09.2017 kl.00:12

Hyggelig å bli bedre kjent med deg :D <3
Rebecca Solberg

21.09.2017 kl.18:26

Becca Alexandra :hyggelig at du likte det ??

Skriv en ny kommentar

hits