beccasolberg - Jeg heter Rebecca Solberg, 22 år oppvoks i Kr.sand men for ett år siden flyttet jeg til Brummundal.alltid vært nyskjerring og på jakt etter noe annderledes. Jeg har lenge hatt lyst å starte en blogge om hverdagen min, så følg gjerne med :)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Det å være forelsket i en som ikke er forelsket i deg. 

Alle som har vært ulykkelig forelsket vet hvor utrolig smertefullt det er å ha sterke følelser for en som ikke føler det samme.Vi håper, drømmer, ønsker og ber om at han en dag skal gjengjelde følelsene, men til ingen nytte. Hvorfor er det slik at vi blir sittende fast i denne illusjonen om at det kan bli noe mer, og hvordan skal vi klare å komme oss videre?

- Det å være forelsket er en heilt spessiel følese som setter et kraftig sug i oss, og jo kraftigere disse følelsene er, jo riktigere tenker vi at denne personen er for oss.

- Når vi er forelsket i noen og følelsene ikke blir gjengjeldt, er det noe rart som skjer med oss - vi får en enorm lengsel etter den ikke-eksisterende kjærligheten.Vi savner den, drømmer om den og får innimellom smuler av den når vi møter på den "spessiele". Alle disse følelsene fungerer nesten som bensin på bålet ? de forsterker troen om at det er ekte kjærlighet, og det til tross for at mesteparten av dem er negative. Vi tenker at siden følelsene er så sterke så må den vi lengter etter være veldig veldig viktig. Men hvordan kan du vite hundre prosent sikkert om han er interessert eller ikke? hvis du er ulykkelig forelsket, og har vært det en stund, så vet du mest sannsynlig  egentlig svaret. Hvis du er ulykkelig forelsket så vet du innerst inne hva som foregår.Med mindre du er så sjenert at du ikke har en gang har prøvd å gi utrykk for hva du føler. Har du prøvd og ikke har fått den responsen du ønsket, så har du vel egentlig fått svaret ditt. Hadde han vært interessert så hadde han respondert. 

Det som ofte er dumt med å være ulykkelig forelsket er at vi spessilet jenter ikke heilt klarer å innse at det faktisk ikke kommer til å bli noe mer, uansette hvor mye vi øsnker det. Vi sitter å venter på den melingen eller telefonsamtalen som aldri kommer. Og ikke en gang da vil det gå opp for oss, vi prøver heller å finne en annen forklaring på hvorfor han ikke kontakter deg. Som f.eks : Han venter kanskje på at jeg skal kontakte han, kanskje han også sitter å venter på at jeg skal ringe han? Men som oftest er det ikke slik, de gir rett og slett bare "FAEN" i deg. Selvom vi innerst inne er fult klar over hva som skjer, så har vi forsatt det lille håpet om at han også savner deg. 

Jeg selv er vet det gjør utrolig vondt å sitte der alene, du ser han er pålogget og det klør i fingerene dine etter å bare skrive noe til han. Eller mest av alt så håper jeg egentlig at han skal skrive til meg. noe som jeg vet ikke kommer til å skje. Men alikavel savner jeg han? og vil skrive til han. Hvorfor det er sånn aner jeg ikke men det er hvertfall en utrolig kjip situasjon og være i. 

Så hvordan i alle dager skal du klare å komme deg ut av denne onde kjærlighetssirkelen? den eneste løsningen er å kutte han helt ut av live ditt og gå videre. Ja jeg er fult klar over at det er lettere sagt enn gjort.Men det er faktisk den eneste muligheten du har for å komme deg videre. Du må ta tak selv og be om hjelp fra Venniner. Fortell dem hvor ulykkelig forelsket du er i denne personen, og hør hva de har å si om situasjonen.Da er veldig viktig å snakke med noen venninner som du vet at vil fortelle deg sannheten. Som du sikkert vet, har noen venninner en tendens til å støtte deg uansett hva og fortelle deg akkurat det du vil høre.De må si det som det er «vet du hva kjære, du er helt hekta på en mann som ikke er interessert i deg».

Etter å ha innsett at det ikke vil bli noe mer, kan det for mange være tungt å sitte hjemme alene med de vonde tankene og følelsene. Derfor  kan være bra å bryte opp hverdagen og komme seg vekk litt. Kanskje dra på en ferie? trenger ikke være til utlande men kanskje bare til ei vennine i en annen by. Stikk på en høsttur i fjellet sammen med venninnene, besøk familien eller ta deg en shoppingtur til Paris. Gjør noe drastisk slik at du ikke blir sittende hjemme å sjekke mobilen hvert femte minutt. For det er akkurat det vi ender opp med å gjøre. 

 


 

 • Kjære jeg vil takke deg

   

  Jeg har vel egentlig alltid  hatt en tendens til å falle for "drittsekken". Han som kunne gjøre akkurat hva han ville også komme tilbake. Jeg var svak. Trodde faktisk på det han sa at jeg ikke kunne klare meg uten han. Mens jeg satt der nyforelsket og lykkelig, lekte han rundt som den casanovaen han var. Hvor mange jenter kunne han snakke med før jeg merket det? Minst en i hvert fylke, men det er en annen sak.  Men var jeg forelsket i han eller var jeg forelsket i tanken på å være forelsket?  Jeg ble usikker, jeg ble ensom og trodde helt og holdent på at det var han.. Han jeg trengte. Men var det egentlig det? var det verdt all den bekymringen og tårevåte nette jeg hadde. Jeg var 15år ung og uvitende. Men allikavel tok jeg han tilbake gang på gang selv etter 3år da var jeg blitt 18år, jeg tenkte jeg ville gi han nokk en sjansen igjen. Angrer jeg? nei egentlig ikke jeg har egentlig bare blitt sterke av det, og lært mye av det. Men feilene jeg gjorde var å tro jeg faktisk aldri kunne glemme han eller leve uten han. Det var faktisk ikke noe jeg innså får nå nylig, 7år har det godt frem og tilbake, krangling, slossing,tårer , utroskap osv.. ting ble aldri bedre bare værre. Hvorfor jeg ikke skjønte det før det aner jeg ikke. Men hereguud å godt det er å være fri, for ja det er første gang jeg faktisk klarte å slippe han.Før har han alltid klart å lure meg tilbake , manipulert meg til å tro han hadde forandret seg. men egentlig var han bare den samme idioten som alltid. det tok meg 7år å skjønne at selføgelig skal ikke et menenske la seg bli behandlet sånn. jeg vet at alle vet hvilke type jeg snakker om selv om du 15 eller 40. Men en ting vet jeg av erfaring kom deg ut av det før det for seint. følg hjerte ditt og hør på det! 


  Men jeg vil takke deg for alt dritte du gjorde mot meg, alle de gangene du såret meg og fikk meg til å føle meg som den fæleste personen på jord. jeg vil også takke deg for at du var en prins i begynnelsen, men at du fort kom ut av skinnet. du var ikke lengre den gutten jeg ble forelsket i. du var egentlig blitt til en heilt annen person. men jeg var Forelsket i deg, tror jeg.Eller var jeg bare avhening av deg? Du klarte alltid å få meg tilbake. Uansett hva du gjorde mot meg. Du viste alltid hva du skulle si for at jeg skulle tilgi deg igjen og igjen. Men du har lært meg å bli den sterke jenten jeg er nå blitt. Jeg finner meg ikke lengre i den slags. Du var en manipulererene person, som gjorde meg mere ulykkelig enn lykkelig. Du var rett og slett stygg mot meg, men sammtid så utrolig god. Du tok alltid vare på meg. ga meg alt jeg ba om av ting. men kjærlighet fikk jeg heller utrolig lite av. Du sa masse stygt til meg hele tiden, gikk rundt å pratet dritt om meg til andre. Men det jeg ikke skjønner er hvorfor du absolutt skulle være sammen med meg, vis jeg var så stygg,feit,dum osv.. 
  Det å være med deg var aldri lett. Det var så vanskelig å gi slipp på deg, fordi du var den eneste som virkelig kjente meg på den tiden. vi gjorde alt sammen i begynnelsen.Men plutselig hadde du ikke lengre tid til meg, værtfall ikke når jeg virkelig trengte deg. da var du ute på byen eller sov hos noen andre jenter. Jeg kunne sitte våken hele natten og ringe deg, men du svarte meg ikke. kom heller hjem etter noen dager og lagde kaos. Det var alltid meg det var noe galt meg aldri deg, du gjorde aldri noe galt. Du fikk meg til å tro på alt du sa, tenkt det! Men jeg vil takke deg for alt dette. Jeg ble strek av det. Og jeg vet også at jeg er ikke alene om å ha vært i en voldelig forhold eller kanskje du faktisk er i et nå? Men klarer ikke komme deg ut av det? Fordi du tror han er den rette og han er den beste for deg? Men det er han ikke for Guud hvor mye bedre jeg har det uten deg. Føler meg fri! men ja det er utrolig vanskelig å gi slipp, og det er værtfall ikke lett.. Jeg har hatt mange tårevåte laken i etter tid, jeg har savnet deg mye og jeg har tatt deg tilbake alt for mange ganger. Men nå er jeg lei, lei av alt som har med deg å gjøre. nå blir jeg bare kvalm. Og jeg lover dere alle sammen, jeg vet det ikke er lett og gi slipp på noen du ELSKER men jeg lover deg det blir bedre når du først er kommet over den vanskeligste perioden. DU kommer til å føle deg glad og lykkelig igjen.Det tar tid ja, men tro meg det er så utrolig verdt det. Så vis du er i et forhold som ikke er bra for deg, kom deg ut av det så fort du kan. For jeg tror innerst inne det er du vil, det var værtfall alltid det jeg ville men jeg klarte det aldri. For ingen fortjener å være i et forhold med en som ikke behandler deg bra. Alle fortjener å være lykkelige! Så takk for at du viste meg hva jeg aldri skal finne meg i igjen.  

   

 • Katteskrekk!

  Heia! Ja det er faktisk sant jeg har vært livredd og da mener jeg livredd for alle katter heilt siden jeg var kjempe liten jente. Vet ikke heilt hvorfor jeg var så redd når jeg var velsig liten. Men i 10års Alederen "angrep" en katt meg hjemme hos pappaen min. Jeg var alene  mens pappa var på butikken og denne katten var jo selvsagt hjemme. Greien med denne katten er at den egentlig bare var en kattunge enda og hang uten for hos pappa å de i lengre tid. Og pappa med sitt hjerte for katter tok han denne katten inn og lot den bo der nærmest. Heilt til jeg kom på Helgebesøk jeg kjenner frykten i kroppen enda, jeg var så redd da den begynte å hoppe rundt i stuen. Hoppet mot meg og på meg klorte meg så jeg ringte jo rett til pappa og da mener jeg hyl gren i tlf. Tror pappa kastet fra seg det han hadde i hendene og nærmest løp hjem for å "redde" meg Hehe. Men det ordnet seg nesten dag gikk meg å min stemor å fikk levert katten til dyrebeskyttelsen. Grunnen til at katten gjorde som den gjorde vet jeg egentlig ikke. Men har en anelse om at den kjente frykten i meg, og egentlig bare skulle forsvare seg selv på en eller Anna merkelig måte. Men værtfall siden da har jeg skreke,hylt og hoppet hvergang det nermer seg katt.og  det gjør jeg vel egentlig enda. Bortsett fra når jeg ser denne katten på bildene over. Sammy heter den, heilt siden jeg flyttet opp hit i fjor har jeg nærmest forelsket meg i han! Jeg vet ikke hva det var men meg å han ble nærmest bestevenner. Og jeg var jo nødt til å godta han uansett siden vi faktisk skulle bo i samme hus. I begynnelsen var jeg nok litt skeptisk men ikke redd som jeg pleier. Merkelig nokk så er jeg fortsatt redd alle andre katter. Nå har jeg faktisk akkurat vært oppe å fylt på vann og mat skålen hans, også ble jeg kjempe glad for at jeg fikk kost og sett han litt i dag, når jeg var der på tirsdag fikk jeg jo ikke sett han ei gang. Så det var koselig å treffe min "bestevenn" igjen <3

   

  kom akkurat inn døren hjemme igjen og slapper  litt på sofaen mens jeg oppdaterer dere litt. Godt å få satt seg ned etter og har syklet opp ned for å gi sammy mat. Planen mine for resten av dagen er ikke veldig store. Men skal værtfall lage middag ettervært. kjenner jeg  egentlig er veldig matlei fortiden. Så prøver å finne på noe som vi ikke pleier og ha. Good luck to me! Og til dere ha en kjempe fin dag <3 

   

   

   

   

   

 • You light up my world

  Han er ikke bare kjæresten min, men min aller bestevenn! Jeg kan snakke med han om alt mellom himmel og jord. Verdens beste lytter. Hører på alle mine jente "problemer" uansett hvor kjedelig og uinteressant han egentlig syntes det er heh. Jeg ville nokk ha spurt ei venninne om passer denne toppen med den buksen osv, men siden jeg har veldig få venninner her oppe stiller alltid min kjære opp! Han er med meg på shopping, selvom jeg vet veldig godt han aller helst ville han nokk heller ha gjort nor annet. Men jeg kan vel takke begge søstrene hans for den han er. Tror det har ganske mye å si at han er vokst opp med to storesøster og er derfor veldig vant til jenter og hva vi "krever" Hehe. For ha vi har våre behov for både det ene og det andre. Men god som gull er han værtfall. Tenk ofte på hvor jeg heldig jeg er som har møtt denne fantastiske personen. For jeg vet selv jeg er ikke bare bare å leve med haha. Men han holder ut med meg dag inn og ut, og er ikke ofte denne mannen klager! Men en ting jeg vet irritere han er at jeg alltid og da mener jeg alltid avbryter han når han snakker. Tihi ikke noe jeg er stolt av men detstygg uvane jeg alltid har hatt! Gjør det ikke bare med han men med alle tror jeg huff! Prøver å sjerpe meg på akkurat det, men blir fort veldig ivrig. Men alle som kjenner meg vet dette å er vel egentlig blitt ganske vant til det,Hehe.

     I går ble han faktisk med meg på en aldri så rask shopping. Jeg var heilt nødt til å ha ny farge til brynene.men Aller helst ville han bli sittende i bilen men siden det bare var 15 min til sentere stengte fikk jeg han med meg inn lucky me! Bryns farge fikk jeg og ble jo selfølgelig litt andre godsaker også med hjem. For HM hadde jo masse salg på undertøy da bare måtte jeg ha bitte litt,jeg elsker nytt undertøy!  

     Et stk kjempe førnøyd Rebecca. Håper dere har hatt en kjempe fin dag <3

 • Oppsigelse

  Hei og hopp! Da har meg og kjæresten sagt opp leiligheten våres. Og er veldig klare for å starte på nytt i en ny leilighet sammen. Nå er det bare å finne en ny Hehe. Det er ikke alltid så lett. Spessielt ikke når markede er ganske lite her i Hedmark og ikke akkurat billig! Men vi har helsigvis 3mnd på oss. Så nå er finn.no en nettside vi kommer til å bruke mye tid på. Men Gud som jeg gleder meg til å fikse leiligheten med masse fint interiør og lage det til våres hjem. Blir spennende å få noe som blir "vårt". Denne leiligheten var jo i utgangspunktet meg å venninen min sin. Også flyttet egentlig bare Morten inn til oss. Det var veldig greit Med tanke på hjelp til husleien. For meg å venninen min hadde egentlig ikke råd til å bo her, så da ble det kjempe når vi ble 3 til å dele den. Men nå som hun har flyttet tilbake til Sørlandet. Hadde vi ikke råd til å bo her bare oss to, derfor ble vi enige om å si opp her. Og veldig glad for at vi tok det valget! Vi gleder oss til å flytte og starte et nytt eventyr sammen.  Foresten så er vi også "barnevakt" for en katt i ett par uker.  Og i dag var jeg oppe og for å se til lille sammy å gi han mat og vann, jeg så ikke noe til han dessverre er ikke mye han er hjemme på denne årstiden. Bare ute å flyr Hehe, men fikset værtfall nytt vann og fylte på matskålen. Men da jeg var innom der fikk jeg et koselig syn, det lå nemlig en lapp og gave til meg  på bordet. På lappen stod det gratulerer med dagen og lykke til i ny jobb, klem fra Trude , Obelix og Sammy! Bursdagen min er ikke før søndag men siden den ikke var pakket inn og jeg egentlig viste hva jeg fikk fordi jeg hadde ønsket meg denne. Og det var nemlig en fjellreven kånken i lila. Jeg har svart og blå fra før av men har hatt lyst på en med litt mer farge og enda bedre denne er litt større en de vanelige med egen pc lomme. Så jeg er kjempe førnøyd!! Tusen takk for gaven alle 3 :D 

   

 • Twisted

   

     Hei folkens! Meg og Morten begynte å se på denne serien Twisted i går. Vi var begge pretty much "dead" i værtfall hadde vi begge en Hangover etter lørdagens festligheter. Merkelig at det aldri er like gøy dagen derpå.haha! Men uansett denne serien var kjempe spennende og vi så faktisk hele sesongen 1 i går å starter faktisk på nr 2. Ja vi la i sengen hele dagen, bestilte pizzabakeren og bare hadde den sløve søndagen. Slappe ja,deilig oh yes! Men i dag når Morten kom hjem fra jobb og vi skulle spise middag. Lagde faktisk hjemme laget kjøttkaker i dag. Som vi skulle nyte forand tvn. Og selfølgelig forsette å se på Twisted, vi fant da ut at det bare var 5 episoder igjen, og at det heller kanskje ikke kommer mer!! Er ikke det typisk, så nå etter å ha sett de 5 episodene sitter vi her å kanskje aldri får vite hva som kommer til å skje .... Noe som er kjempe kjedelig for vi begge likete denne serien så godt! Og vi sitter igjen med så mange spørsmål! Ååhr noe så utrolig typisk vår uflaks når det kommer til serier. vi er sikkert ikke de eneste som stadig vekk opplever dette. Haha den følelsen når du føler deg nesten deprimert over en tv serie. 

   

  Har noen av dere sett serien? Og kanskje vet om det er mer? Vi kom til sesong 2 episode 8. Så vis dete vet om det finnes mer tar jeg gjerne i mot tips! 

 • Date night with bae   

   God morgen! Da var det mandag igjen da. Egentlig trodde jeg at jeg skulle startet på jobb i dag, værtfall med å vaske litt osv. Men fikk meling i går at vi startet heller opp på tirsdag. Noe jeg egentlig syntes var heilt greit. Fordi jeg gruer meg faktisk ganske mye til å starte. Jeg har aldri hatt en orgentlig jobb før, kommer jeg til å få dette til? Hva forventer de av meg? Ja er mye tanker og føleser akkurt nå. Hehe. Skjønner ikke hvorfor jeg alltid skal over tenke så sykt mye. Hode mitt må jo snart koke over med alle disse tankene. Jeg er redd for å ikke være god nokk, redd for at jeg ikke klarer å servere, ta i mot bestillinger osv.. Livredd for å drite meg ut!! Men skjønner egentlig ikke hvofror jeg er så redd! Jeg klarer jo dette heilt fint, har jo hatt praksiss i cafe i  del månder nå. Så jeg burde jo få det til. Bildene er fra middags daten på lørdag. Jeg var også så heldig at jeg klare å få Morten til å knipse litt bilder av meg på vei ned til sentrum. Vi hadde foresten en kjempe koselig kveld. Med kjempe godmat,gode samtaler,møtte masse kjente folk,masse godt i glassene og masse kjærlighet!

   

      

   


     

   

   

   

   

   

   

   Ha en kjempe fin mandag :) 

   

 • Harry tur  God morgen! Å dette var tidlig til å være en lørdag. Men skal nemlig på "Harry" tur til Sverige med en god gjeng. Greit og få handlet litt mat osv. Planen nå er egentlig å komme seg opp av senga først og fremst.Ta en kopp te og en røyk! Mulig jeg lager meg noe frokost også. Før jeg må begynne å stelle meg,har nøyaktig en time på meg fra nå før vi blir henta. 08.00 kjenner jeg er veldig lite klar for å gi slipp på dyna nå, men heldigvis ser det ut som det kan bli fint vær i dag, og da er det jo bare greit å få med seg hele dagen. Også gleder jeg meg til å treffe Rikke mi igjen! Selvom jeg traff henne ennliten tur på onsdag skal det bli kjempe koselig og få litt tid sammen. Ha en fin lørdag alle sammen :) 

   

 • Du blomstrer


   

  Hallo :) Da var det endelig fredag igjen!! Kjæresten har akkurat kommet inn døren og det første han sier til meg er du er Såå fin du blomstrer! Men så gikk det opp for meg. Han prater selfølgelig om toppen min tihi, men skjønn er han jo!Nå sitter jeg å knasker i meg et knekkebrød før jeg skal videre til stange for å se kjæresten spille fotballkamp! Så nå er det bare å håper de vinner. Slipper jeg tilbringe fredags kvelden min med en litt små gretten kjæreste vis det taper, men det skal de ikke. I dag blir det seier! Jeg syntes det er greit å være med å se på kampene og treningene. Er jo viktig å støtte kjæresten i noe han brenner for. Samtid er jo fotball ganske spennende og jeg har alltid likt det så bare gøy dette! Håper alle dere får en kjempe fin fredag :) 

    • Pakke i posten

   

  Hei! For litt siden vant jeg en konkurranse om å vinne noen prøve produkter fra #Kim4u. Pakken kom da i posten i dag og der lå det et mineral pudder foundation i farge 8 neutral.organic crem blush i farge 18 cindy. Og en organic lipstick i fargen 15 flirt. Sminken er laget med fokus på helse og miljø. Produktene består i hovedsak av organiske ingredienser som er skånsomme mot huden. Produktene er ikke testet på dyr. Jeg måtte jo selfølgelig prøve produktene med ei gang og syntes alt var veldig fint. Pudderet er lett å påføre og ga en veldig naturlig finish! Blushen var også veldig fin, veldig søt og lys farge som også gjorde at det ser veldig naturlig ut. Lipsticken var jo bare heilt nydelig i fargen og kjempe god å ha på leppene. Alt i alt jeg er veldig fornøyd til nå værtfall. 


  I dag har jeg faktisk fått en ting til! Men den kom ikke posten men fra kjæresten min. Nemlig en bok.Hvem hadde trodd at jeg skulle finne en interesse for å lese?! Før hatet jeg å lese, jeg hadde ikke tålmodighet til å sette meg ner å lese. Lese liksom nei det var absolutt ikke min greie. Heilt til nå den siste tiden. Jeg var nemlig oppe hos tanten til venninna mi å fikk lånt med meg en bok fra en serie som heter blålys. Og i går var jeg ferdig med den første boken så måtte faktisk opp å hente de 5 andre. Det å lese er faktisk ikke så illde som jeg trodde er faktisk veldig spennende og lærerikt. Å jeg liker det at jeg har fått interessen av å lese.Nesten umulig å legge fra seg boken når jeg først ha begynt. Mihi :)

       

   Boken Hannah er den jeg fikk i dag. Også har du serien jeg leser fremmerts. En utrolig spennende serie! Jeg har værtfall nok å lese på fremmover! Så nå skal jeg forsette på blålys og nyte den iskalde colaen min. Håper dere får en kjempe fin kveld.  • It feels like Home  Heeisann! Jeg ligger her å tenker på når jeg flyttet fra Kristiansand og til nå. Det har godt litt over ett år siden jeg flyttet opp hit til Brumunddal. Fra "storbyen" Kristiansand til bitte lille Brumunddal litt av en forandring. Men Gud så godt det har vært også så fantastisk mye bedre jeg har det her oppe med meg selv og alt egentlig! Men til tider savner jeg Kristiansand veldig veldig mye og har lyst til å bare pakke sammen tingene å flytte hjem igjen. Jo det har fristet noen ganger. Men så kommer jeg på at nei jeg vil bo her oppe noen år til. Jeg er ikke heilt klar for å flytte ned igjen. Fordi jeg trives på lande, jeg har faktisk aldri hatt det så bra med meg selv som etter jeg flyttet opp hit! Jeg har mye bedre selvtillit, humør , energi og mye andre ting. Jeg har lært og opplevd veldig mye fint, og hat det veldig gøy! Har faktisk vært et supert år med masse oppturer og selfølgelig noen nedturer også. Men jeg merker jeg begynner å bli mer voksen og en hel del klokere. Jeg er evig takknemlig for at jeg ble så godt tatt i mot av tanten til venninen min som har hjulpet meg mye. Både med boplass og støttet meg når jeg har trengt det.Og er du veldig god å ha når jeg trenger å prate litt! Du har hjelpt meg til å finnet tilbake til meg selv. Jeg føler selv jeg har vokst en del på dette åre. Føler meg nesten som et heilt nytt menneske! Aldri før har jeg vært så glad i livet! Jeg har det tipp topp her på lande og det føles som hjemme mitt nå. Veldig glad jeg tok valget og flyttet opp! Og hadde jeg ikke flyttet opp hit hadde jeg nok mest sannsynlig aldri møtt Morten! Som også er min deilige kjæreste! Nei vent verdens beste og deiligste kjæreste. Ja han er noe av det beste som har skjedd meg! Han er heilt utrolig. Jeg er så veldig, veldig glad jeg har han!! Han er der alltid for meg. Støtter meg i alt og er alltid bare god og snill med meg. Sier alltid fine ting til meg og gir meg mye kjærlighet. I love you, værdens bæste sjææreste :* 

   
   Ha en fin dag alle dere flotte mennesker! 


 • Lets do this! Ready or not

        Heia! Vet dere hva sjefen min fra big horn ringte meg istad. Og hun ringte for å fortelle at de nå har fått sjenkebeviglingen så vi starter opp neste uke med litt vasking/ryddig og diverse . Og de tenker å åpnening allerede neste helg! Jeg må si jeg både gruer og gleder meg. Men tror det kommer til å gå bra, håper værtfall på det beste!  Det eneste som er litt dumt at de åpner neste helg er fordi jeg egentlig skulle servere i kusinen min sin kusine sitt brylup. Men er jo kjempe typisk at jeg ikke kan bli med å hjelpe i bryluppet da. Håper de klarer seg fint  uten meg , men det regner jeg med!   Men dette blir bra! Gleder meg til å gi alt! Og bevise at de ansatte riktig person for denne jobben so lets do this ready or not! I skrivende stund ligger jeg på sofaen. Har akkurat heve i meg to pizza stykker restaurante moserella ferdig pizza ble altså middagen i dag. Får heller lage en litt bedre kveldsmat. Kjæresten ligger nå og hviler øynene litt før han skal videre på fotballtrening. Mens jeg skal bare være hjemme ettermiddag har ikke store planer for ettermiddagen/kvelden. Men blir nok å forsette og se på the OC! Blitt heilt hekta på den serien igjen! Ønsker alle dere en forsatt fin ettermiddag/kveld <3   

      

   

 • Date med Sarah

  Åå nå var det godt å legge seg ner i senga. Ettermiddagen min har jeg tilbrakt med denne super fine jenta. 

   Vi gikk litt en liten tur rundt i Hamar pratet og koste oss veldig. Alltid  utrolig koselig å treffe den jenta. Vi kommer så godt overens og er blitt veldig gode venner på kort tid. Vi må virkelig begynner å bli flinkere til å finne på mer. Etter en liten tur i sentrum gikk turen videre på en aldri så liten shopping runden. Jeg var så flink og bare brukte 43kr ganske stolt av meg selv. Ettersom jeg jeg ble veldig fristet til å kjøpe noe nytt høst tøy. Var kommet så mye fint høst tøy i butikkene. Men siden jeg var å handlet bitte litt i går fant jeg ut at jeg ikke skulle bruke boe spessielt mer penger,og heller vente. Nå har jeg jo snart bursdag kan godt hende jeg for masse godsaker da! Jeg kjenner jeg gleder meg jo som et lite barn tihi,alltid gøy med bursdager og gavene er jo så spennende vet aldri hva som sjuler seg bak pakkepapiret.

   

   

   

   

   

  Håper dere har hatt en koselig og flott dag! 

   

   

   

   

 • New in!     I går var jeg en liten tur i hamar, mens kjæresten var på trening. Der var det masse salgt, så det ble litt godsaker med meg hjem fra hm&bikbok.. Jeg hadde jo veldig lyst på myem mye mer. Men lommeboken ville ikke tillate mer en dette. Men jeg er fornøyd med mine nye godsaker :)

 • Bursdags ønskeliste  Heii, og god Tirsdag.

  Nå er det ikke så alt for lenge til 9 august som da er bursdagen min. Hvor jeg blir 23 år. Og i går kveld da jeg ikke fikk sove, lå jeg å tenkte på hva jeg egentlig ønsket meg. Førtst var det egentlig ikke noe spessielt. Men plutselig rammlet det jo inn masse ønsker,hehe. Jeg tenkte da at jeg kunne skrive litt om hva ønsker meg. Noe av det er nok ikke relevant i det heletatt men er lov å ønske seg det uansett. Tihi! Kanskje noen av dere også snart har bursdag? 

   

  ❤️ Jeg ønsker meg sårt en syden tur! Bryr meg egentlig ikke om hvor, så lenge det er SOL og varmt! Å jeg kan ligge å slappe heilt av sammen med kjæresten. Tenkt så koselig meg å deg på stranda i utlande <3 

   

   


  Åå det hadde vært en drøm å ligget her sammen meg Morten !! Love love love it!! Men er nok heilt utelukkende å få dette i gave, men jeg øsnker meg det uansett. Meg å kjæresten har ikke vært på en orgentlig ferie sammen enda. Så det hadde virkelig vært noe hehe :) 


  ❤️ Lang helg i  Ålborg/ Danmark, shopping,god mat og kjæresten , ja jeg ønsker meg vist en ferie til.

  ❤️ Jeg ønsker meg så klart, finsko,vesker,joggesko,håndballsko til hallbruk og klær!   ❤️ Har kjempe lyst på dette conture sette fra makeup mekka, jeg har nå et fra smashbox men det er pulver form. Så har lenge ønsket meg dette som er i krem form. Også så klart annet type sminke, som lipglosser,leppestift,pudder,øyenskygger osv... Falske negler,falskevipper.

   

     ❤️ Ønsker meg heilt klart pc! Siden jeg skriver alle innleggende mine fra min kjære iphone 5s. En smule stress til tider å tar mye lengre tid

   

       ❤️ Camera ønsker jeg meg jo også! Tenkt å kunne få tatt orgentlige bilder til blogge istede for mobil bilder, hihi!    

  ❤️ Jeg ønsker meg vippe extensions, har nylig hatt det, men ønsker meg 3d vipper nå.

     ❤️ Ønsker meg time til farging, forming og napping av brynene. Da jeg ikke er spessielt flink til dette selv. Syntes det er spessielt vanskelig og forme mine bryn. 

   

  ❤️Hårprodukter! Det ønsker jeg meg helt klart elsker det! Alt i fra shampo/balsam for blondt hår,varmespray,tørrshampo,hairspray,hårkur,hårolje,men faktisk lyst på cocos olje fra heleskost, den skal vis være så bra får håret. 

      

  Det var noen av ønskene mine, kunne sikkert sittet her i flere timer å skrevet om hva jeg øsnker meg. Haha! For hvert ønske jeg skrev kom jeg bare på flere å flere..derfor stoppet jeg meg selv nå. Og ønsker dere alle en fin fin dag! Her er det regn,grått og trist vært! Så den syden turen hadde virkelig vært noe... Mihi :) 

   

  Bildene er lånet av google.no

   

 • Kan det bli bedre?

   

  Heia! Gårsdagen grill og kos ble kjempe vellykket! Var en super koselig kveld. Med

  masse god mat. Godt selskap og mye godt i glassene. Guttene tok turen til en pub her i Brumunddal. Mens vi jentene tok turen til Hamar. Der fikk vi danset litt fra oss og alt i alt så ble hele kvelden rett å slett heilt tipp topp! Søndagen min har jeg tilbrakt mesteparten av tiden i senga foran tvn. Vært heilt i hvilemodus og ikke orker tanken på å gjøre noe annet en å ligge her å laget spaghettigryte til middag. Er veldig godt med sånne søndager også. Regne har pøst ned i hele dag. Så har egentlig ikke dårlig samvittighet for at jeg bare har slappet heilt av i dag. Er jo veldig godt for sjela å ha noen sånne dager hvor du bare kobler heilt av. Jeg har også vært så heldig at kjæresten tilba seg å gi meg massasje med olje å det er jo bare heilt himmelsk godt! Kan det egentlig bli bedre? Jeg lå værtfall å nøyt det på det fulleste! Ga jo selfølgelig han også litt massasje.

   

 • Kjære halv bror!

   Min barndoms kompis og kompisen hans har nettopp sluppet ut ny musikkvideo.  Som jeg gjerne vil dele med dere også. Sangen er kjempe fin! Og jeg er veldig stolt av dem :)
  lyDL2d-vIP4

  Del gjerne innlegget. Ha en super søndag :) 
 • Det store spørsmålet!  Hva skal jeg gå med? Ja det er det store spørsmåle hver eneste dag. Haha. Jeg klarer bare ikke å bestemme meg for hva jeg vil ha på meg.Spessielt vanskelig når jeg "ikke har noe å gå med" vi skal nemlig bort til noen venner å grille og drikke litt i kveld. Da er det jo greit å ha meg seg noen klær! Gjerne litt pyntet men også som holder meg sånn passe varm i kveld. Men allikavel så sitter jeg her å stirrer på kleskapet mitt å er rett og slett heilt tom for ider. Spørsmåle er jo blir det jeans og en topp,skjørt og en topp eller kanskje en kjole? Ååh what to do!? Skal ikke være lett altså. Eller vil jeg kanskje heller gå med shjorts? Nei er det mulig. For si som kjæresten pleier å si: er det ikke bare ta på seg noe? Men nei det er ikke bare å gjøre det når du ikke vet hva,eller klarer bare ikke å bestemme seg for hva du har lyst til. Jeg pleier somregel og gå etter humøre og været. Men i dag er både være og meg selv litt grått haha! Skal jeg gå med grått da kanskje? Nei det blir vel litt kjedelig! Må ha farger,men ikke for mye da... Hehe jeg må le litt av meg selv er det seriøst mulig og være så ubesluttsom??? Nei jeg får ønske meg selv lykke til! Og til alle dere ha en super fin lørdag!<3. 

   

   

   

 • For en fantastisk fin fredag

  Hei og hopp kjære dere <3 vi har kost os Max i kveld. Med både kjempe god mat og noen kjempe gode vin. Ja og jeg har jo da selfølgelig pratet hull i hode på alle sammen.haha så typisk meg,litt vin så går munnen min i ett. Heldigvis så var jeg med folk som kjenner meg. Så da er de vandt til mine "ADHD" utbrudd hvor munnen min går i ett. Og jeg selv ikke klarer å holde følge med meg selv. Da kan du tenkte deg de som skal høre på dette hah! Men koselig var det å en kjempe vellykket kveld! Nå er vi hjemme og heldigvis for Morten har jeg sluttet å snakke å han er allerede sovnet. Sikkert utslitt etter meg prate mihi. Håper det er fordi han har jobbet hele uken også.Så nå ligger jeg i senga å ser på the Oc. Mens han er heilt i drømmeland Æ skal bare se ferdig denne episoden før jeg kryper under dyna hans å legger meg tett innitil han å dra til drømmeland jeg også .Håper alle dere har hatt en kjempe fin fredag!! :D

   

   

   

       • Jeg drømmer meg bort

  Hei og god fredag alle sammen! I dag er meg å Morten invitert opp til tanten til venninen min for å grille og noe godt i glasset. Så det blir kjempe koselig. Akkurat nå har jeg akkurt åpnet meg en tuborg, musikken på fult og bare nyter fon være. Mens jeg venter på at Morten skal komme hjem fra arbeid. Er så godt å kunne kose seg litt extra i helgene, og jeg elsker når jeg har planer i helgene.Må jo prøve å gjøre noe morro når man først hat fri! Men er veldig godt å bare slappe av med godteri og film i armene på kjæresten også. Men det kan jeg bruke søndagen på!! 

     Åå menst jeg sitter her å nyter sola! Drømmer jeg om å reise, for jeg vil ikke at sommeren skal ta slutt! Jeg elsker sol og varme. Jeg drømmer om at meg å kjæresten koser oss på stranda i syden. Å det hade virkelig vært noe. En kjæreste tur hvor vi bare kunne slappet av og ha masse kvalitets tid bare oss to.. Ååh jeg skulle vært flinkere til å  spare penger. Jeg er virkelig dårlig på akkurat det, alltid vært det også. Så da får jeg bare forsette og drømme. Jeg er sikkert ikke den eneste som drømmer om en syden tur. Hadde faktisk vært heilt utrolig deilig. Nei nå må jeg slutte, får jo heilt reisefeber. Så nå er det påtide å komme seg tilbake til virkeligheten, heeh! Håper dere får en super bra helg!! 

    • Yess! Da var det i boks!  Hei alle skjønne! Jeg er overlykkelig akkurat nå. Som dere vet så var jeg på jobb intervju i dag. Og ti minutter etter jeg hade godt , ringte de meg å fortalte de hade veldig lyst å ansette meg mihi :D så endelig har jeg fått meg en orgentlig jobb! Kan nesten ikke vente med å begynne! Gleder meg orgentlig. Hadde jeg hatt penger nå skulle jeg feiret dette med en god middag og ei flaske vin. Men siden jeg er heilt tom for penger fram til mandag. Blir det en kopp kaffe og tunfisksalat. Ååh jeg er så happy for at ting endelig går litt min vei. Made my day!    

 • I morgen

   

   Hola! Håper dere har det bra,jeg har det heilt supert om dagen! I dag har jeg virkelig nyt sola. Også fikk jeg lest en hel del i boken jeg har fått låne. Du vet boken er god når du får tårer i øynene for du er så inni boka!! Hah utrolig at jeg faktisk leser boka i det hele tatt. Jeg har aldri før hatt interesse for verken og lese eller skrive faktisk. Egentlig alltid syntes det har vært kjedelig også har jeg ikke hatt tolmodigheten til det før. Merkelig hvordan man forandrer seg, med tiden, men positivt er det også :) 

     Men må bare si jeg kjenner jeg gruer meg noe heilt sykt til i morgen! Intervju mitt er i morgen 13.30. Å merker jeg stresser meg selv alt for mye. Tenker på alt for mye! Sminke må bli perfekt,håret og hva skal jeg gå med?! Det store spørsmålet hver dag,haha! Men egentlig så er ikke det som er det viktigste.hvordan sminke blir eller håret. Jo det er jo viktig hvordan du ser ut,trenger ikke se heilt slask ut! Men bare slappe av og være meg selv er det som betyr mest! Så jeg må bare prøver å ta alt med ro i morgen tidlig,spise meg en god frokost. Ikke stresse og huske å puste med magen og smile :) Så vil nokk alt gå bra. For ofte det du grurer deg mest til. Går som regel veldig mye bedre enn du selv hade trodd! :)!

 • Jobb intervju

  Heisann kjære lesere! Vet dere hva? Lørdag ettermiddag ringte mobilen min og det var et nummer jeg ikke kjente. Vanligvis pleier jeg ikke ta ukjente nr,jeg pleier heller å skjekke nr så eventuelt ringer jeg opp om jeg vet hvem det er.men denne gangen var det noe inni meg som sa at denne må du ta! Og det gjorde jeg,og vet dere hva det er sjefen på big horn steak house,som ringer for å avtale et jobb intervju!!!endelig tenkte jeg er det min tur. Så torsdag 13.30 skal jeg på jobbintervju som servitør på big horn! Hvor kult er ikke det? Men kjenner jeg begynner å grue meg litt nå som det nermer seg! Hva om jeg driter meg helt ut!haha kanskje jeg blir så nervøs at jeg bare sier feil osv huff! Nei for jo virkelig håpe at det går bra,at jeg endelig kanskje kan få meg en jobb! Å Gud så fantastisk det hadde vært :D jeg har så lenge hatt lyst på en jobb. Men det er jo 50/50 om jeg får den eller ikke, men krysser alt jeg har! 


 • Piknik med Sørlands babe!

   Heei ,yesterday was a really good day! Rikke bestevenninne min er kommet opp til Brumunddal igjen! Yey! Hun skal nemlig arbeide litt på den gamle jobben sin i noen uker! Noe som er supert for min del,da kan vi kose oss masse sammen når vi har fri.  Så i går inviterte jeg med snuppa på en piknik. Jeg laget kyllingbali gryte med salat som jeg pakket ned. Slik at vi kunne nyte middagen på stranda. Og det var virkelig en god ide altså, var en kjempe herlig dag og vi koste oss masse!! Og siden det er lenge siden vi har vært alene hadde vi selvfølgelig mye å update hverandre med. Ble mye latter og morro.  Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på piknik før?! For Gud som vi koste oss med vannet ,sola skinnte var så koselig at vi ble sittende mange timer, vi ble også enige om at hun skulle sove over hos meg, så vi kunne få noen timer til å snakke og bare hygge oss i hverandres selskap. Rikke fikk også knipset litt bilder av meg ikke noe som er bedre enn det, men er dessverre fortsatt mobil bilder,har ikke fått cameraet enda. 

     Fikk foresten håret mitt i posten i går, haha høres egentlig utrolig dumt ut å si, hår i posten liksom.. Men håret er værtfall fra luxushair.com  er veldig glad i håret derfra. Det er god kvalitet og holder lenge,så lenge du tar godt vare på det selfølgelig. Jeg elsker det å endelig kunne ha sjansen til og bytte litt mellom langt og kort  hår igjen.blir sikkert skjeldent jeg kommer til å gå uten, ser mye finere ut med langt hår syntes jeg. Også fikk jeg Rikke til å flette meg, hun er så flink til sånne ting, jeg klarer omtrent ikke å lage ei normalt enkelt flette. Hehe. Aldri hvert min sterke side, men hun derimot er jo kjempe flink! Var det ikke fint? Følte meg litt som prinsesse Rapunzel med det lange lyse håret,tihi jeg er kjempe fornøyd! 

   

      

   Håper dere alle får en kjempe fin dag! <3 

   

   

   

 • military outfit


  JumpSuiten er gammel ,men fra bikbok / sko fra hm 


   

   Jeg nyter at det endelig er litt sol her igjen :D Ha en strålende helg!

 • life's too short to complain

  Hei mine kjære lesere! Nå har det blitt mye klaging om det ene og det andre men nå har jeg skjønt endelig at jeg har egentlig ingen ting å klage på eller for.  Forde jeg får  ofte gode ord fra  både venner/ famile og bekjente. Men i dag Fikk  jeg en veldig fin kommentar Av en leser som varmet hjerte mitt og hun har heilt rett i det hun skriver. Hun sendte blandt annet denne qouten : Life is never boring, but some people choose to be bored.boredom is a choise. Å det er så sant! Faktisk mye av det hun skrev er veldig sant! Ble faktisk rørt og føler meg veldig heldig som har så gode lesere som deg og dere alle! Jeg setter så utrolig pris på dere!!! 

   

   


   Og en ting dere ikke viste om meg er at jeg har ADHD og det påvirker humøret mitt veldig til tider der vil si vis det er noe som gjør meg glad blir jeg over glad og motsatt. Og i det siste har jeg helt veldig på det negative men som jeg alltid sier til andre tenkt positiv det siste du kan gjøre er prøve så jeg burde kanskje begynne å ta mine egne råd til meg selv. Og rett og slett slutte og klage for vær minste ting! For jeg har det egentlig veldig bra selv om jeg har økonomi problem og ikke har jobb men jeg lever å har en frisk helse, å en utrolig fantastisk kjæreste  og mennesker rundt meg som gjør alt for at jeg skal ha det bra! Noe jeg må bli flinkere til å være takknemlig for , eller det blir feil å si for jeg er veldig takknemlig. Men jeg må bli flinkere til å ta i mot kjærlighet og ros der har jeg alltid vært veldig dårlig på. Men jeg setter ofte venner og bekjente foran meg selv for jeg vil de aller fleste bare godt! Jeg setter utrolig pris på mine fantastiske venner og familie og da mener jeg ikke bare familie fra blodet men den familien man har laget selv dere er gull hvert og vet veldig godt selv hvem dere er <3 

   


    

  I morgen er det fredag!! Så ønsker dere alle en kjempe fin helg <3 dere er skjønne 

 • Tiden bare flyr avsted

   

  Hei og hopp kjære lesere! Å for en kjedelig onsdag og våkne til ,grått og trist. Så langt har jeg spist frokost. i dag laget jeg meg havrelapper. Mhmm det er alltid
  en god start på dagen på dagen. Men skulle gjerne ønsket at solen kunne kommet fram.   

  Tiden bare flyr avsted og jeg har enda ikke fått gjort noe spessielt gøy i sommer. Jeg som hadde lyst å dra til tusenfryd,bøsommerland,Danmark og finne på ting med venner som å gå på cafe,stranda  og bare nyte sommer dagene. Men istede sitter jeg her blakk som ei "kirkerotte". Blir litt deprimert av å sitte her på lande uten venner og uten fint vær. Kjenner jeg trenger å gjøre noe gøy snart,finne på noe. Føler jeg sitter alt for mye i denne leiligheten og bare ønsker og ønsker men ingenting skjer. Planen nå var egentlig å stelle meg litt .Men hvorfor skal jeg gjøre det? Det vet jeg ikke for Jeg skal jo ingenting i dag heller. Men det er jo tidsfordriv og en pause fra viaplay nemlig begynt å se på the Oc igjen har sett alt før men det er mange år siden. Og siden jeg fort kjeder meg er det greit å ha noe å gjøre så derfor tenker jeg å ta turen inn på bade nå å freshe meg opp litt , kjæresten kommer jo også hjem i ettermiddag er jo greit å se stelt ut for han. 

  Ønsker alle dere En kjempe fin sommer og en flott onsdag :)

 • Fri sjel

  Ingen og ingenting kan hindre deg i å kjøre ditt eget løp. Noen personer synes du er rar eller kanskje gal, og prøver å forandre deg. Men selv når du prøver å følge samfunnets regler, er du alltid tro mot deg selv dypt inne. Det er viktig å følge sine egne drømmer og veier her i livet,ikke la noen stoppe deg i å drømme, og vis ikke drømmene dine skremme deg,da er de ikke store nok! Ha alltid tro på deg og lev livet sånn som du selv vil! Jeg har drømmer om forskjellige ting som foreksempel : Stifte min egen familie ,gifte meg og få barn,hus og bil og alt det derre.Jeg drømmer også om en karriere/utdannelse og en fast jobb som jeg trives med og som jeg gleder meg til å gå på hverdag, men hva det skal være vet jeg faktisk ikke heilt enda,for jeg vet ikke hva jeg vil bli når jeg blir "stor" kanskje jeg jobber med vanskeligstilteungdom det har lenge vært en av mine drømmer. Men nå er jeg usikker. Kanskje jeg heller vil noe helt annet.Kanskje jeg blir fotograf? Hvem vet..Men det jeg vet er at jeg vil noe jeg vil oppleve nye ting.har lyst å se verden ,kanskje jeg skal bli guide i utlande? Eller en annen utdannelse i utlande? Hmm jeg har så lyst til utrolig mye og jeg har ikke lyst til at det bare skal være en drøm. Jeg må gjøre noe med livet mitt før eller siden.Og mens jeg prøver å finne ut hva jeg skal bli når jeg blir "stor" vil jeg gjøre noe i mellom tiden,gjøre noe spennende noe heilt nytt på en heilt ny plass kanskje?Jeg vil være fri for muligheter. Har dere noen drømmer ,dere kanskje har lyst å dele med meg? :) kanskje jeg også får noen nye ider av dere. Jeg er alltid åpen for nye ting og ider. Ønsker dere en kjempe fin kveld videre :)  • Små biter så går det vel

  Hei igjen. Nå har jeg sittet å omtrent telt minuttene, disse 3 timene har godt uendelig sent. Selvfølgelig så blir man jo extra sulten når man ikke kan spise, iværtfall er jeg sånn. Så nå har jeg sittet her å trippet og sett på klokken alt for mye. Men når de tre timene var over å jeg tenkte yess! Nå kan jeg spise,ja jeg kan jo det, men hva spiser man ? Er ikke så lett å tygge med en Hoven munn du nesten ikke klarer og åpne og i tillegg må du spise må den ene siden. Så jeg begynte å tenke da hva er lett å spise som ikke er varmt for skal helst holde meg unna varm mat i værtfall de to første dagene. Men så kom jeg på jordbær salaten min den er enkel å spise vis jeg bare kutter salaten i små biter så går det vel. Så nå skal jeg prøve å få i meg dette etterlengtet måltiden men blir nokk å ta litt tid for fant fort ut at jeg blir nødt til å ta veldig små biter for å få dette til tihi men det går nokk bra. Poenge er jo bare å få det i meg om det tar litt tid er vel det bare bra egentlig. 

   

  Denne er kjempe enkel og lage ,men smaker utrolig friskt og godt ,Stor favoritt nå om sommeren. 

  Du trenger litt ruccolasalat,jordbær,fetaost,mais og tomater bruker du andre ting i Salaten så går det sikkert heilt fint om du tilsetter det du skulle ønske :) kutt opp jordbærene og og grønnsakene du ønsker å ha ,bland dette sammen og nyt gjerne med ferske rundstykker/bagutter og noe kaldt å drikke!   Jeg har heldigvis ikke kjent noe spessielt til sånn kraftigsmerte, så ibux hjelper takk og lov for sist gang jeg fjernet en visdomstann hadde jeg så vondt dere aner ikke! Hehe så bank i bordet for at det går mye bedre denne gangen. Men jeg får forsette å prøve å få i meg denne super digge salaten også håper jeg dere får en kjempe fin kveld <3

 • Endelig!

  Heia! Ja da var endelig tannen uten, noe så godt! Men må si jeg gleder meg ikke akkurat til bedøvelsen går ut, fikk beskjed om at det kan bli smerter i NOEN dager wææh! Men fikk heldigvis tannlegen til å skrive en resept på litt sterkere ibux,så krysser fingrene for at dette går bra denne gangen.  Planen videre nå er bare å sette på en film/serie på Netflix,frem til jeg litt senere skal hjelpe til å tømme en låve for skrot og rot, men først skal jeg ligge her å glo litt heh. Det regner her i dag så da kan jeg ligge inne å slappe av med litt godsamvittighet.Egentlig er jeg  både sulten,tørst og røyksugen men selvfølgelig må man vente 3timer etter inngrepet. Så får bare holde ut!    

  Håper dere har en fin dag :)  
 • hits