beccasolberg - Jeg heter Rebecca Solberg, 22 år oppvoks i Kr.sand men for ett år siden flyttet jeg til Brummundal.alltid vært nyskjerring og på jakt etter noe annderledes. Jeg har lenge hatt lyst å starte en blogge om hverdagen min, så følg gjerne med :)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Du blomstrer


 

Hallo :) Da var det endelig fredag igjen!! Kjæresten har akkurat kommet inn døren og det første han sier til meg er du er Såå fin du blomstrer! Men så gikk det opp for meg. Han prater selfølgelig om toppen min tihi, men skjønn er han jo!Nå sitter jeg å knasker i meg et knekkebrød før jeg skal videre til stange for å se kjæresten spille fotballkamp! Så nå er det bare å håper de vinner. Slipper jeg tilbringe fredags kvelden min med en litt små gretten kjæreste vis det taper, men det skal de ikke. I dag blir det seier! Jeg syntes det er greit å være med å se på kampene og treningene. Er jo viktig å støtte kjæresten i noe han brenner for. Samtid er jo fotball ganske spennende og jeg har alltid likt det så bare gøy dette! Håper alle dere får en kjempe fin fredag :) 

  • Pakke i posten

   

  Hei! For litt siden vant jeg en konkurranse om å vinne noen prøve produkter fra #Kim4u. Pakken kom da i posten i dag og der lå det et mineral pudder foundation i farge 8 neutral.organic crem blush i farge 18 cindy. Og en organic lipstick i fargen 15 flirt. Sminken er laget med fokus på helse og miljø. Produktene består i hovedsak av organiske ingredienser som er skånsomme mot huden. Produktene er ikke testet på dyr. Jeg måtte jo selfølgelig prøve produktene med ei gang og syntes alt var veldig fint. Pudderet er lett å påføre og ga en veldig naturlig finish! Blushen var også veldig fin, veldig søt og lys farge som også gjorde at det ser veldig naturlig ut. Lipsticken var jo bare heilt nydelig i fargen og kjempe god å ha på leppene. Alt i alt jeg er veldig fornøyd til nå værtfall. 


  I dag har jeg faktisk fått en ting til! Men den kom ikke posten men fra kjæresten min. Nemlig en bok.Hvem hadde trodd at jeg skulle finne en interesse for å lese?! Før hatet jeg å lese, jeg hadde ikke tålmodighet til å sette meg ner å lese. Lese liksom nei det var absolutt ikke min greie. Heilt til nå den siste tiden. Jeg var nemlig oppe hos tanten til venninna mi å fikk lånt med meg en bok fra en serie som heter blålys. Og i går var jeg ferdig med den første boken så måtte faktisk opp å hente de 5 andre. Det å lese er faktisk ikke så illde som jeg trodde er faktisk veldig spennende og lærerikt. Å jeg liker det at jeg har fått interessen av å lese.Nesten umulig å legge fra seg boken når jeg først ha begynt. Mihi :)

       

   Boken Hannah er den jeg fikk i dag. Også har du serien jeg leser fremmerts. En utrolig spennende serie! Jeg har værtfall nok å lese på fremmover! Så nå skal jeg forsette på blålys og nyte den iskalde colaen min. Håper dere får en kjempe fin kveld.  • It feels like Home  Heeisann! Jeg ligger her å tenker på når jeg flyttet fra Kristiansand og til nå. Det har godt litt over ett år siden jeg flyttet opp hit til Brumunddal. Fra "storbyen" Kristiansand til bitte lille Brumunddal litt av en forandring. Men Gud så godt det har vært også så fantastisk mye bedre jeg har det her oppe med meg selv og alt egentlig! Men til tider savner jeg Kristiansand veldig veldig mye og har lyst til å bare pakke sammen tingene å flytte hjem igjen. Jo det har fristet noen ganger. Men så kommer jeg på at nei jeg vil bo her oppe noen år til. Jeg er ikke heilt klar for å flytte ned igjen. Fordi jeg trives på lande, jeg har faktisk aldri hatt det så bra med meg selv som etter jeg flyttet opp hit! Jeg har mye bedre selvtillit, humør , energi og mye andre ting. Jeg har lært og opplevd veldig mye fint, og hat det veldig gøy! Har faktisk vært et supert år med masse oppturer og selfølgelig noen nedturer også. Men jeg merker jeg begynner å bli mer voksen og en hel del klokere. Jeg er evig takknemlig for at jeg ble så godt tatt i mot av tanten til venninen min som har hjulpet meg mye. Både med boplass og støttet meg når jeg har trengt det.Og er du veldig god å ha når jeg trenger å prate litt! Du har hjelpt meg til å finnet tilbake til meg selv. Jeg føler selv jeg har vokst en del på dette åre. Føler meg nesten som et heilt nytt menneske! Aldri før har jeg vært så glad i livet! Jeg har det tipp topp her på lande og det føles som hjemme mitt nå. Veldig glad jeg tok valget og flyttet opp! Og hadde jeg ikke flyttet opp hit hadde jeg nok mest sannsynlig aldri møtt Morten! Som også er min deilige kjæreste! Nei vent verdens beste og deiligste kjæreste. Ja han er noe av det beste som har skjedd meg! Han er heilt utrolig. Jeg er så veldig, veldig glad jeg har han!! Han er der alltid for meg. Støtter meg i alt og er alltid bare god og snill med meg. Sier alltid fine ting til meg og gir meg mye kjærlighet. I love you, værdens bæste sjææreste :* 

   
   Ha en fin dag alle dere flotte mennesker! 


 • Lets do this! Ready or not

        Heia! Vet dere hva sjefen min fra big horn ringte meg istad. Og hun ringte for å fortelle at de nå har fått sjenkebeviglingen så vi starter opp neste uke med litt vasking/ryddig og diverse . Og de tenker å åpnening allerede neste helg! Jeg må si jeg både gruer og gleder meg. Men tror det kommer til å gå bra, håper værtfall på det beste!  Det eneste som er litt dumt at de åpner neste helg er fordi jeg egentlig skulle servere i kusinen min sin kusine sitt brylup. Men er jo kjempe typisk at jeg ikke kan bli med å hjelpe i bryluppet da. Håper de klarer seg fint  uten meg , men det regner jeg med!   Men dette blir bra! Gleder meg til å gi alt! Og bevise at de ansatte riktig person for denne jobben so lets do this ready or not! I skrivende stund ligger jeg på sofaen. Har akkurat heve i meg to pizza stykker restaurante moserella ferdig pizza ble altså middagen i dag. Får heller lage en litt bedre kveldsmat. Kjæresten ligger nå og hviler øynene litt før han skal videre på fotballtrening. Mens jeg skal bare være hjemme ettermiddag har ikke store planer for ettermiddagen/kvelden. Men blir nok å forsette og se på the OC! Blitt heilt hekta på den serien igjen! Ønsker alle dere en forsatt fin ettermiddag/kveld <3   

      

   

 • Date med Sarah

  Åå nå var det godt å legge seg ner i senga. Ettermiddagen min har jeg tilbrakt med denne super fine jenta. 

   Vi gikk litt en liten tur rundt i Hamar pratet og koste oss veldig. Alltid  utrolig koselig å treffe den jenta. Vi kommer så godt overens og er blitt veldig gode venner på kort tid. Vi må virkelig begynner å bli flinkere til å finne på mer. Etter en liten tur i sentrum gikk turen videre på en aldri så liten shopping runden. Jeg var så flink og bare brukte 43kr ganske stolt av meg selv. Ettersom jeg jeg ble veldig fristet til å kjøpe noe nytt høst tøy. Var kommet så mye fint høst tøy i butikkene. Men siden jeg var å handlet bitte litt i går fant jeg ut at jeg ikke skulle bruke boe spessielt mer penger,og heller vente. Nå har jeg jo snart bursdag kan godt hende jeg for masse godsaker da! Jeg kjenner jeg gleder meg jo som et lite barn tihi,alltid gøy med bursdager og gavene er jo så spennende vet aldri hva som sjuler seg bak pakkepapiret.

   

   

   

   

   

  Håper dere har hatt en koselig og flott dag! 

   

   

   

   

 • New in!     I går var jeg en liten tur i hamar, mens kjæresten var på trening. Der var det masse salgt, så det ble litt godsaker med meg hjem fra hm&bikbok.. Jeg hadde jo veldig lyst på myem mye mer. Men lommeboken ville ikke tillate mer en dette. Men jeg er fornøyd med mine nye godsaker :)

 • Bursdags ønskeliste  Heii, og god Tirsdag.

  Nå er det ikke så alt for lenge til 9 august som da er bursdagen min. Hvor jeg blir 23 år. Og i går kveld da jeg ikke fikk sove, lå jeg å tenkte på hva jeg egentlig ønsket meg. Førtst var det egentlig ikke noe spessielt. Men plutselig rammlet det jo inn masse ønsker,hehe. Jeg tenkte da at jeg kunne skrive litt om hva ønsker meg. Noe av det er nok ikke relevant i det heletatt men er lov å ønske seg det uansett. Tihi! Kanskje noen av dere også snart har bursdag? 

   

  ❤️ Jeg ønsker meg sårt en syden tur! Bryr meg egentlig ikke om hvor, så lenge det er SOL og varmt! Å jeg kan ligge å slappe heilt av sammen med kjæresten. Tenkt så koselig meg å deg på stranda i utlande <3 

   

   


  Åå det hadde vært en drøm å ligget her sammen meg Morten !! Love love love it!! Men er nok heilt utelukkende å få dette i gave, men jeg øsnker meg det uansett. Meg å kjæresten har ikke vært på en orgentlig ferie sammen enda. Så det hadde virkelig vært noe hehe :) 


  ❤️ Lang helg i  Ålborg/ Danmark, shopping,god mat og kjæresten , ja jeg ønsker meg vist en ferie til.

  ❤️ Jeg ønsker meg så klart, finsko,vesker,joggesko,håndballsko til hallbruk og klær!   ❤️ Har kjempe lyst på dette conture sette fra makeup mekka, jeg har nå et fra smashbox men det er pulver form. Så har lenge ønsket meg dette som er i krem form. Også så klart annet type sminke, som lipglosser,leppestift,pudder,øyenskygger osv... Falske negler,falskevipper.

   

     ❤️ Ønsker meg heilt klart pc! Siden jeg skriver alle innleggende mine fra min kjære iphone 5s. En smule stress til tider å tar mye lengre tid

   

       ❤️ Camera ønsker jeg meg jo også! Tenkt å kunne få tatt orgentlige bilder til blogge istede for mobil bilder, hihi!    

  ❤️ Jeg ønsker meg vippe extensions, har nylig hatt det, men ønsker meg 3d vipper nå.

     ❤️ Ønsker meg time til farging, forming og napping av brynene. Da jeg ikke er spessielt flink til dette selv. Syntes det er spessielt vanskelig og forme mine bryn. 

   

  ❤️Hårprodukter! Det ønsker jeg meg helt klart elsker det! Alt i fra shampo/balsam for blondt hår,varmespray,tørrshampo,hairspray,hårkur,hårolje,men faktisk lyst på cocos olje fra heleskost, den skal vis være så bra får håret. 

      

  Det var noen av ønskene mine, kunne sikkert sittet her i flere timer å skrevet om hva jeg øsnker meg. Haha! For hvert ønske jeg skrev kom jeg bare på flere å flere..derfor stoppet jeg meg selv nå. Og ønsker dere alle en fin fin dag! Her er det regn,grått og trist vært! Så den syden turen hadde virkelig vært noe... Mihi :) 

   

  Bildene er lånet av google.no

   

 • Kan det bli bedre?

   

  Heia! Gårsdagen grill og kos ble kjempe vellykket! Var en super koselig kveld. Med

  masse god mat. Godt selskap og mye godt i glassene. Guttene tok turen til en pub her i Brumunddal. Mens vi jentene tok turen til Hamar. Der fikk vi danset litt fra oss og alt i alt så ble hele kvelden rett å slett heilt tipp topp! Søndagen min har jeg tilbrakt mesteparten av tiden i senga foran tvn. Vært heilt i hvilemodus og ikke orker tanken på å gjøre noe annet en å ligge her å laget spaghettigryte til middag. Er veldig godt med sånne søndager også. Regne har pøst ned i hele dag. Så har egentlig ikke dårlig samvittighet for at jeg bare har slappet heilt av i dag. Er jo veldig godt for sjela å ha noen sånne dager hvor du bare kobler heilt av. Jeg har også vært så heldig at kjæresten tilba seg å gi meg massasje med olje å det er jo bare heilt himmelsk godt! Kan det egentlig bli bedre? Jeg lå værtfall å nøyt det på det fulleste! Ga jo selfølgelig han også litt massasje.

   

 • Kjære halv bror!

   Min barndoms kompis og kompisen hans har nettopp sluppet ut ny musikkvideo.  Som jeg gjerne vil dele med dere også. Sangen er kjempe fin! Og jeg er veldig stolt av dem :)
  lyDL2d-vIP4

  Del gjerne innlegget. Ha en super søndag :) 
 • Det store spørsmålet!  Hva skal jeg gå med? Ja det er det store spørsmåle hver eneste dag. Haha. Jeg klarer bare ikke å bestemme meg for hva jeg vil ha på meg.Spessielt vanskelig når jeg "ikke har noe å gå med" vi skal nemlig bort til noen venner å grille og drikke litt i kveld. Da er det jo greit å ha meg seg noen klær! Gjerne litt pyntet men også som holder meg sånn passe varm i kveld. Men allikavel så sitter jeg her å stirrer på kleskapet mitt å er rett og slett heilt tom for ider. Spørsmåle er jo blir det jeans og en topp,skjørt og en topp eller kanskje en kjole? Ååh what to do!? Skal ikke være lett altså. Eller vil jeg kanskje heller gå med shjorts? Nei er det mulig. For si som kjæresten pleier å si: er det ikke bare ta på seg noe? Men nei det er ikke bare å gjøre det når du ikke vet hva,eller klarer bare ikke å bestemme seg for hva du har lyst til. Jeg pleier somregel og gå etter humøre og været. Men i dag er både være og meg selv litt grått haha! Skal jeg gå med grått da kanskje? Nei det blir vel litt kjedelig! Må ha farger,men ikke for mye da... Hehe jeg må le litt av meg selv er det seriøst mulig og være så ubesluttsom??? Nei jeg får ønske meg selv lykke til! Og til alle dere ha en super fin lørdag!<3. 

   

   

   

 • For en fantastisk fin fredag

  Hei og hopp kjære dere <3 vi har kost os Max i kveld. Med både kjempe god mat og noen kjempe gode vin. Ja og jeg har jo da selfølgelig pratet hull i hode på alle sammen.haha så typisk meg,litt vin så går munnen min i ett. Heldigvis så var jeg med folk som kjenner meg. Så da er de vandt til mine "ADHD" utbrudd hvor munnen min går i ett. Og jeg selv ikke klarer å holde følge med meg selv. Da kan du tenkte deg de som skal høre på dette hah! Men koselig var det å en kjempe vellykket kveld! Nå er vi hjemme og heldigvis for Morten har jeg sluttet å snakke å han er allerede sovnet. Sikkert utslitt etter meg prate mihi. Håper det er fordi han har jobbet hele uken også.Så nå ligger jeg i senga å ser på the Oc. Mens han er heilt i drømmeland Æ skal bare se ferdig denne episoden før jeg kryper under dyna hans å legger meg tett innitil han å dra til drømmeland jeg også .Håper alle dere har hatt en kjempe fin fredag!! :D

   

   

   

       • Jeg drømmer meg bort

  Hei og god fredag alle sammen! I dag er meg å Morten invitert opp til tanten til venninen min for å grille og noe godt i glasset. Så det blir kjempe koselig. Akkurat nå har jeg akkurt åpnet meg en tuborg, musikken på fult og bare nyter fon være. Mens jeg venter på at Morten skal komme hjem fra arbeid. Er så godt å kunne kose seg litt extra i helgene, og jeg elsker når jeg har planer i helgene.Må jo prøve å gjøre noe morro når man først hat fri! Men er veldig godt å bare slappe av med godteri og film i armene på kjæresten også. Men det kan jeg bruke søndagen på!! 

     Åå menst jeg sitter her å nyter sola! Drømmer jeg om å reise, for jeg vil ikke at sommeren skal ta slutt! Jeg elsker sol og varme. Jeg drømmer om at meg å kjæresten koser oss på stranda i syden. Å det hade virkelig vært noe. En kjæreste tur hvor vi bare kunne slappet av og ha masse kvalitets tid bare oss to.. Ååh jeg skulle vært flinkere til å  spare penger. Jeg er virkelig dårlig på akkurat det, alltid vært det også. Så da får jeg bare forsette og drømme. Jeg er sikkert ikke den eneste som drømmer om en syden tur. Hadde faktisk vært heilt utrolig deilig. Nei nå må jeg slutte, får jo heilt reisefeber. Så nå er det påtide å komme seg tilbake til virkeligheten, heeh! Håper dere får en super bra helg!! 

    • Yess! Da var det i boks!  Hei alle skjønne! Jeg er overlykkelig akkurat nå. Som dere vet så var jeg på jobb intervju i dag. Og ti minutter etter jeg hade godt , ringte de meg å fortalte de hade veldig lyst å ansette meg mihi :D så endelig har jeg fått meg en orgentlig jobb! Kan nesten ikke vente med å begynne! Gleder meg orgentlig. Hadde jeg hatt penger nå skulle jeg feiret dette med en god middag og ei flaske vin. Men siden jeg er heilt tom for penger fram til mandag. Blir det en kopp kaffe og tunfisksalat. Ååh jeg er så happy for at ting endelig går litt min vei. Made my day!    

 • I morgen

   

   Hola! Håper dere har det bra,jeg har det heilt supert om dagen! I dag har jeg virkelig nyt sola. Også fikk jeg lest en hel del i boken jeg har fått låne. Du vet boken er god når du får tårer i øynene for du er så inni boka!! Hah utrolig at jeg faktisk leser boka i det hele tatt. Jeg har aldri før hatt interesse for verken og lese eller skrive faktisk. Egentlig alltid syntes det har vært kjedelig også har jeg ikke hatt tolmodigheten til det før. Merkelig hvordan man forandrer seg, med tiden, men positivt er det også :) 

     Men må bare si jeg kjenner jeg gruer meg noe heilt sykt til i morgen! Intervju mitt er i morgen 13.30. Å merker jeg stresser meg selv alt for mye. Tenker på alt for mye! Sminke må bli perfekt,håret og hva skal jeg gå med?! Det store spørsmålet hver dag,haha! Men egentlig så er ikke det som er det viktigste.hvordan sminke blir eller håret. Jo det er jo viktig hvordan du ser ut,trenger ikke se heilt slask ut! Men bare slappe av og være meg selv er det som betyr mest! Så jeg må bare prøver å ta alt med ro i morgen tidlig,spise meg en god frokost. Ikke stresse og huske å puste med magen og smile :) Så vil nokk alt gå bra. For ofte det du grurer deg mest til. Går som regel veldig mye bedre enn du selv hade trodd! :)!

 • Jobb intervju

  Heisann kjære lesere! Vet dere hva? Lørdag ettermiddag ringte mobilen min og det var et nummer jeg ikke kjente. Vanligvis pleier jeg ikke ta ukjente nr,jeg pleier heller å skjekke nr så eventuelt ringer jeg opp om jeg vet hvem det er.men denne gangen var det noe inni meg som sa at denne må du ta! Og det gjorde jeg,og vet dere hva det er sjefen på big horn steak house,som ringer for å avtale et jobb intervju!!!endelig tenkte jeg er det min tur. Så torsdag 13.30 skal jeg på jobbintervju som servitør på big horn! Hvor kult er ikke det? Men kjenner jeg begynner å grue meg litt nå som det nermer seg! Hva om jeg driter meg helt ut!haha kanskje jeg blir så nervøs at jeg bare sier feil osv huff! Nei for jo virkelig håpe at det går bra,at jeg endelig kanskje kan få meg en jobb! Å Gud så fantastisk det hadde vært :D jeg har så lenge hatt lyst på en jobb. Men det er jo 50/50 om jeg får den eller ikke, men krysser alt jeg har! 


 • Piknik med Sørlands babe!

   Heei ,yesterday was a really good day! Rikke bestevenninne min er kommet opp til Brumunddal igjen! Yey! Hun skal nemlig arbeide litt på den gamle jobben sin i noen uker! Noe som er supert for min del,da kan vi kose oss masse sammen når vi har fri.  Så i går inviterte jeg med snuppa på en piknik. Jeg laget kyllingbali gryte med salat som jeg pakket ned. Slik at vi kunne nyte middagen på stranda. Og det var virkelig en god ide altså, var en kjempe herlig dag og vi koste oss masse!! Og siden det er lenge siden vi har vært alene hadde vi selvfølgelig mye å update hverandre med. Ble mye latter og morro.  Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på piknik før?! For Gud som vi koste oss med vannet ,sola skinnte var så koselig at vi ble sittende mange timer, vi ble også enige om at hun skulle sove over hos meg, så vi kunne få noen timer til å snakke og bare hygge oss i hverandres selskap. Rikke fikk også knipset litt bilder av meg ikke noe som er bedre enn det, men er dessverre fortsatt mobil bilder,har ikke fått cameraet enda. 

     Fikk foresten håret mitt i posten i går, haha høres egentlig utrolig dumt ut å si, hår i posten liksom.. Men håret er værtfall fra luxushair.com  er veldig glad i håret derfra. Det er god kvalitet og holder lenge,så lenge du tar godt vare på det selfølgelig. Jeg elsker det å endelig kunne ha sjansen til og bytte litt mellom langt og kort  hår igjen.blir sikkert skjeldent jeg kommer til å gå uten, ser mye finere ut med langt hår syntes jeg. Også fikk jeg Rikke til å flette meg, hun er så flink til sånne ting, jeg klarer omtrent ikke å lage ei normalt enkelt flette. Hehe. Aldri hvert min sterke side, men hun derimot er jo kjempe flink! Var det ikke fint? Følte meg litt som prinsesse Rapunzel med det lange lyse håret,tihi jeg er kjempe fornøyd! 

   

      

   Håper dere alle får en kjempe fin dag! <3 

   

   

   

 • military outfit


  JumpSuiten er gammel ,men fra bikbok / sko fra hm 


   

   Jeg nyter at det endelig er litt sol her igjen :D Ha en strålende helg!

 • life's too short to complain

  Hei mine kjære lesere! Nå har det blitt mye klaging om det ene og det andre men nå har jeg skjønt endelig at jeg har egentlig ingen ting å klage på eller for.  Forde jeg får  ofte gode ord fra  både venner/ famile og bekjente. Men i dag Fikk  jeg en veldig fin kommentar Av en leser som varmet hjerte mitt og hun har heilt rett i det hun skriver. Hun sendte blandt annet denne qouten : Life is never boring, but some people choose to be bored.boredom is a choise. Å det er så sant! Faktisk mye av det hun skrev er veldig sant! Ble faktisk rørt og føler meg veldig heldig som har så gode lesere som deg og dere alle! Jeg setter så utrolig pris på dere!!! 

   

   


   Og en ting dere ikke viste om meg er at jeg har ADHD og det påvirker humøret mitt veldig til tider der vil si vis det er noe som gjør meg glad blir jeg over glad og motsatt. Og i det siste har jeg helt veldig på det negative men som jeg alltid sier til andre tenkt positiv det siste du kan gjøre er prøve så jeg burde kanskje begynne å ta mine egne råd til meg selv. Og rett og slett slutte og klage for vær minste ting! For jeg har det egentlig veldig bra selv om jeg har økonomi problem og ikke har jobb men jeg lever å har en frisk helse, å en utrolig fantastisk kjæreste  og mennesker rundt meg som gjør alt for at jeg skal ha det bra! Noe jeg må bli flinkere til å være takknemlig for , eller det blir feil å si for jeg er veldig takknemlig. Men jeg må bli flinkere til å ta i mot kjærlighet og ros der har jeg alltid vært veldig dårlig på. Men jeg setter ofte venner og bekjente foran meg selv for jeg vil de aller fleste bare godt! Jeg setter utrolig pris på mine fantastiske venner og familie og da mener jeg ikke bare familie fra blodet men den familien man har laget selv dere er gull hvert og vet veldig godt selv hvem dere er <3 

   


    

  I morgen er det fredag!! Så ønsker dere alle en kjempe fin helg <3 dere er skjønne 

 • Tiden bare flyr avsted

   

  Hei og hopp kjære lesere! Å for en kjedelig onsdag og våkne til ,grått og trist. Så langt har jeg spist frokost. i dag laget jeg meg havrelapper. Mhmm det er alltid
  en god start på dagen på dagen. Men skulle gjerne ønsket at solen kunne kommet fram.   

  Tiden bare flyr avsted og jeg har enda ikke fått gjort noe spessielt gøy i sommer. Jeg som hadde lyst å dra til tusenfryd,bøsommerland,Danmark og finne på ting med venner som å gå på cafe,stranda  og bare nyte sommer dagene. Men istede sitter jeg her blakk som ei "kirkerotte". Blir litt deprimert av å sitte her på lande uten venner og uten fint vær. Kjenner jeg trenger å gjøre noe gøy snart,finne på noe. Føler jeg sitter alt for mye i denne leiligheten og bare ønsker og ønsker men ingenting skjer. Planen nå var egentlig å stelle meg litt .Men hvorfor skal jeg gjøre det? Det vet jeg ikke for Jeg skal jo ingenting i dag heller. Men det er jo tidsfordriv og en pause fra viaplay nemlig begynt å se på the Oc igjen har sett alt før men det er mange år siden. Og siden jeg fort kjeder meg er det greit å ha noe å gjøre så derfor tenker jeg å ta turen inn på bade nå å freshe meg opp litt , kjæresten kommer jo også hjem i ettermiddag er jo greit å se stelt ut for han. 

  Ønsker alle dere En kjempe fin sommer og en flott onsdag :)

 • Fri sjel

  Ingen og ingenting kan hindre deg i å kjøre ditt eget løp. Noen personer synes du er rar eller kanskje gal, og prøver å forandre deg. Men selv når du prøver å følge samfunnets regler, er du alltid tro mot deg selv dypt inne. Det er viktig å følge sine egne drømmer og veier her i livet,ikke la noen stoppe deg i å drømme, og vis ikke drømmene dine skremme deg,da er de ikke store nok! Ha alltid tro på deg og lev livet sånn som du selv vil! Jeg har drømmer om forskjellige ting som foreksempel : Stifte min egen familie ,gifte meg og få barn,hus og bil og alt det derre.Jeg drømmer også om en karriere/utdannelse og en fast jobb som jeg trives med og som jeg gleder meg til å gå på hverdag, men hva det skal være vet jeg faktisk ikke heilt enda,for jeg vet ikke hva jeg vil bli når jeg blir "stor" kanskje jeg jobber med vanskeligstilteungdom det har lenge vært en av mine drømmer. Men nå er jeg usikker. Kanskje jeg heller vil noe helt annet.Kanskje jeg blir fotograf? Hvem vet..Men det jeg vet er at jeg vil noe jeg vil oppleve nye ting.har lyst å se verden ,kanskje jeg skal bli guide i utlande? Eller en annen utdannelse i utlande? Hmm jeg har så lyst til utrolig mye og jeg har ikke lyst til at det bare skal være en drøm. Jeg må gjøre noe med livet mitt før eller siden.Og mens jeg prøver å finne ut hva jeg skal bli når jeg blir "stor" vil jeg gjøre noe i mellom tiden,gjøre noe spennende noe heilt nytt på en heilt ny plass kanskje?Jeg vil være fri for muligheter. Har dere noen drømmer ,dere kanskje har lyst å dele med meg? :) kanskje jeg også får noen nye ider av dere. Jeg er alltid åpen for nye ting og ider. Ønsker dere en kjempe fin kveld videre :)  • Små biter så går det vel

  Hei igjen. Nå har jeg sittet å omtrent telt minuttene, disse 3 timene har godt uendelig sent. Selvfølgelig så blir man jo extra sulten når man ikke kan spise, iværtfall er jeg sånn. Så nå har jeg sittet her å trippet og sett på klokken alt for mye. Men når de tre timene var over å jeg tenkte yess! Nå kan jeg spise,ja jeg kan jo det, men hva spiser man ? Er ikke så lett å tygge med en Hoven munn du nesten ikke klarer og åpne og i tillegg må du spise må den ene siden. Så jeg begynte å tenke da hva er lett å spise som ikke er varmt for skal helst holde meg unna varm mat i værtfall de to første dagene. Men så kom jeg på jordbær salaten min den er enkel å spise vis jeg bare kutter salaten i små biter så går det vel. Så nå skal jeg prøve å få i meg dette etterlengtet måltiden men blir nokk å ta litt tid for fant fort ut at jeg blir nødt til å ta veldig små biter for å få dette til tihi men det går nokk bra. Poenge er jo bare å få det i meg om det tar litt tid er vel det bare bra egentlig. 

   

  Denne er kjempe enkel og lage ,men smaker utrolig friskt og godt ,Stor favoritt nå om sommeren. 

  Du trenger litt ruccolasalat,jordbær,fetaost,mais og tomater bruker du andre ting i Salaten så går det sikkert heilt fint om du tilsetter det du skulle ønske :) kutt opp jordbærene og og grønnsakene du ønsker å ha ,bland dette sammen og nyt gjerne med ferske rundstykker/bagutter og noe kaldt å drikke!   Jeg har heldigvis ikke kjent noe spessielt til sånn kraftigsmerte, så ibux hjelper takk og lov for sist gang jeg fjernet en visdomstann hadde jeg så vondt dere aner ikke! Hehe så bank i bordet for at det går mye bedre denne gangen. Men jeg får forsette å prøve å få i meg denne super digge salaten også håper jeg dere får en kjempe fin kveld <3

 • Endelig!

  Heia! Ja da var endelig tannen uten, noe så godt! Men må si jeg gleder meg ikke akkurat til bedøvelsen går ut, fikk beskjed om at det kan bli smerter i NOEN dager wææh! Men fikk heldigvis tannlegen til å skrive en resept på litt sterkere ibux,så krysser fingrene for at dette går bra denne gangen.  Planen videre nå er bare å sette på en film/serie på Netflix,frem til jeg litt senere skal hjelpe til å tømme en låve for skrot og rot, men først skal jeg ligge her å glo litt heh. Det regner her i dag så da kan jeg ligge inne å slappe av med litt godsamvittighet.Egentlig er jeg  både sulten,tørst og røyksugen men selvfølgelig må man vente 3timer etter inngrepet. Så får bare holde ut!    

  Håper dere har en fin dag :)  

 • It hurts so bad!

  Hei dere! I dag våknet jeg tidlig, faktisk halv 8. Planen var å slappe av litt spis en god frokost også kanskje vaske litt her hjemme. Heilt til jeg plutselig fikk en heilt utrolig tannverk!! I den ene visdommstannen min. Ååh det var så ilde at jeg gråt å vrei meg i smerte i senga hviste rett og slett ikke hvor jeg skulle gjøre av meg.. Men en ting viste jeg å det var at jeg måtte få bestilt meg en tannlege time og siden jeg ikke har penger på mobilen og kjæresten er på jobb,jo da hadde jeg ingen andre valg en å kle meg noe tøy solbrillene på og sette meg på sykkelen ned til sentrum for å se om jeg kunne finne en tannlege å få en time fort! Jeg fant en tannlege som var veldig hyggelig å satt opp en time til meg allerede i morgen, de beklaget til og med at de ikke hadde noe ledig i dag. Hun fikk så vondt sv meg jeg kunne jo nesten ikke snakke. Så nå ligger jeg å omtrent spiser ibux som det skulle vært goderi hihi, men er så vidt det hjelper så ille er smerten og det gir seg sånn av og til også kommer den tilbake igjen. Så jeg gleder meg for første gang i hele mitt liv til en tannlegetime, for alt må være bedre enn dette,, ønsker faktisk ingen denne smerten her huff syntes litt synd på meg selv her jeg har lagt meg på verandaen i sola, kan jo ikke ligge inne når sola står oppe. Må værtfall prøve å nye den mens den er her. Smerte eller ikke hehe :) Noen andre som har opplevd en så smertefull tannverk? Ønsker dere alle en fantastik dag!! Jeg blir liggende her i sola med ibuxen som min bestevenn i dag! Også har jeg faktisk for første gang i mitt liv hatt lyst å begynne å lese, så i går var jeg oppe hos tanten til noen venniner av meg å fikk lånt med meg en bok fra en serie som handler om ambulanse livet, begynte å lese litt i går å virker veldig spenndene, så nå stuper jeg ner i boken igjen.Senere er planen og lage hjemmelaget fløtegratinertepoteter med fårefilet. Får bare håper denne dumme tannen vil la meg være litt i fred, så jeg får krefter nokk til å lage det.  Blogges nokk senere igjen <3

 • 10 favoritt snacks/mat/drikke

  1. REDBULL! Å jeg elsker det,farlig godt. Tror nesten jeg er litt små avhengig av det vis det går ann!?hhe men er værtfall en stor favoritt 

  2. Chilli nøtter ,å i love love love it ❤️

  3. Skalldyr som reker ,krabber ,hommer og kreps Mmm nom nom 🐚

  4. Popcorn en virkelig stor favoritt det også, klarer ikke stoppe når jeg ført har begynt. 

  5. Caramel frappen fra mcdonalds å den er himmelsk heilt klart den beste frappen! 

  6. Sterk mat gjerne med extra ,chili og jalepeno. Jeg bare elsker Sterk mat kan ikke bli sterkt nok! Haha før kunne jeg ikke fordra sterk mat men nå er det noe av det beste jeg vet!

  7. Taco å kunne spist det vær dag i forskjellige versjoner 

  8. Smågodt og skjololade! Blir jo sulten av å skrive dette innlegget haha 

  9. Fetaost og oliven å herregud jeg spiser det rett fra glasset haha så ja jeg er velsig glad i det 

  10. Havregrøt med ferske bær/frukt og peanutsmør nom nom favoritt frokost/lunsj eller kvelds :) 

  Noe av dette som er deres favoritter? Eller noe av det dere absolutt ikke liker? 

 • Føler meg så heldig !

  Hei, håper alt er bra med dere!! Etter mitt siste innlegg har jeg fått både tlf og meldinger av både familien og dere skjønne lesere. Om at jeg ikke må slutte osv! Jeg fikk til og med en tlf av min kjære søster at hun hadde en pc jeg kunne få,så det blir forhåpentligvis sendt opp til meg fortesmulig jippi. fikk også flere gode meldinger med så mage fine og gode ord! Gud så glad jeg er for å ha så mange gode mennesker i livet mitt! Må virkelig si det varmet hjerte mitt! Fikk også en utrolig fin melding av ei veldig god venninne om at hun hadde en speilreflekskamera jeg kunne få?! Ja dere leste riktig FÅ! Herlighet jeg har ikke ord for hvor takknemlig jeg er! Så nå ser det virkelig ut som ting ordner seg,så da ser jeg ingen grunn til å legge ned noe jeg er veldig glad i! Så da vil jeg ettervært forsette å blogge normalt når alt er kommet på sin plass :) Og jeg gleder meg. Håper dere har hatt en kjempe fin helg <3
 • Dette er slutten for nå !

  Hei alle dere skjønne,fine lesere! Dette blir nokk mest sannsynlig mitt siste innlegg. Jeg klarer ikke få bloggen som jeg ønsker og vil den skal være,jeg elsker å blogge det er ikke det! Men den blir ikke bra så lenge jeg ikke ha råd til en data eller camera.

  Det er slitsom å blogge fra mobilen der blir mye feil osv, og siden jeg har dysleksi blir det mye skrive feil også som jeg selv ikke ser Hadde jeg hatt råd til en data kunne jeg brukt word å rettskrivnings program. Men dette er noe jeg ikke har råd til! Nå har jeg søkt på jobber i over 1 år,uten noe hell! Pga min fortid så ser det veldig mørkt ut for meg i arbeidslivet.. Jeg kan jobbe,jeg er effektiv men ingen vil ha meg Pga noe jeg har gjort i fortiden,pga hullene mine i cv min den nokk alltid bare lagt vekk eller kastet. Og man mister også veldig mye motivasjon på å søke jobb når man aldri får noe svar ,men jeg gir meg ikke jeg søker og søker .. For jeg vil jobbe jeg vil tjene mine egene penger ,jeg har aldri hatt en onkelig jobb aldri fått lønn, å jeg har så lyst å oppleve dette. Tror man får så mye mer selvtilit og motivasjon til å gå på en jobb om jeg viste at jeg at den datoen fikk jeg lønn. Istede for å få penger av NAV !! Jeg er lei,kjempe lei og veldig frustrert .. Føler meg heilt ubrukelig i samfunnet! Hvorfor vil ingen ansette meg? Tenker jeg ofte er jeg virkelig så ubrukelig at ingen jobb vil ha meg? 

  En annen ting bildene mine? Ja det er mobil bilder dessverre å ja det er kjedelig og jeg vet  ofte folk trykke vekk fra en blogg med mobil bilder,jeg tror jeg selv har gjort det, men igjen et camera er høyt på ønske listen min samme er data. Men man kan ikke få alt man ønsker seg her i livet,dessverre! Jeg ønsker å blogge jeg elsker det! Men jeg ønsker ikke å forsette blogging fra mobilen,jeg vet jeg kan så mye bedre enn dette,men det blir ikke så bra som jeg vil. Når jeg blogger fra mobilen blir det rotete å veldig veldig krevende. Bildene har dårlig kvalitet og man legger med ei gang merke til at det er mobil bilder. Så pga jeg mister selvtilit og lysten på å blogge når jeg ser på bloggen min og vet jeg kan så mye bedre,men kan ikke få det bedre akkurat nå pga okonomien er som den er.  Så til alle dere som har lest og følgt meg beklager å skuffe dere men sånn her blir det nå værtfall. Så får vi se om jeg kommer tilbake ei gang. Men det blir ikke før jeg har saker og ting på plass! :) 

   

  Jeg vet ikke om dere husker at jeg la ned ei gang dør pga akkurat dette? Men jeg kom tilbake ganske fort fordi jeg savnet det å blogge veldig.Men denne gangen kommer jeg ikke tilbake, værtfall ikke før ting er plass...
  Fikk denne kommentaren i dag som virkelig var en oppvekker for meg! 

  Hei Rebecca!

  Jeg vil at du skal lese denne kommentaren med en hyggelig tone for den er rett og slett ikke ment som kritikk. Jeg ønsker bare og hjelpe deg litt. Jeg valgte å kommentere litt langt nede på bloggen din slik at bare du skulle se kommentaren. Om du ønsker å slette den etterpå er valgfritt.

  Jeg har lest litt på bloggen din og jeg ser du er frustrert over leserene dine. Jeg har tidligere hatt en blogg selv med 5000 lesere i gjennomsnitt, men gikk bort i fra bloggg da dette ble for mye for meg. Du har noe veldig bra på gang her, men jeg ville gjort en god del endringer hvis jeg var deg. Det er MYE som ødelegger for leserene og du vet vel selv hva du liker å lese på en god blogg?

  Igen, dette er ikke kritikk, men ment som hjelp.

  For å begynne med bildene. INGEN liker mobilbilder. Bloggen blir uintresant med en gang man klikker inn og ser bloggeren bruker mobilbilder. Skaff deg ett camera. Trenger ikke være det dyreste og beste, men alt er bedre en mobil.

  Rettskriving og bruk av pungtum og komma er utrolig viktig. Jeg er du har en god del feil her og mange blloggere skriver i fks word document før de publiserer ett innlegg for å dobbelskjekke rettskrivingen. (Den autocorecter ordene dine) Det er rett og slett stress å lese setninger som ikke inneholder punktumer der det skal.

  Du må aldri klage på at leserene ikke kommenterer. Bare gå inn på toppbloggerene fks. De har hatt opp mot 2-300 kommentarer dagelig men ligger nå på 40 ca.. Folk kommenterer mindre, slik er det bare og når du stille en spm runde så tidelig i bloggen så er det ikke mange som kommer til å stille deg mange spm. De har enda ikke rukket å bli kjent med deg. Vent litt og ha tålmodighet så kommer det seg! 

  Så e siste ting. Alltid legg ut bilder og tekster som du forventer at hele Norge skal lese. Plutselig hvis du en dag blir en stor blogger så kan eldre innlegg smelle tilbake på deg!

  Ellers ønsker jeg deg lykke til med bloggen så håper jeg kanskje noen av rådene var grie og at jeg ikke var for ond mot deg! Stå på, jeg tror du har det i deg ;)

   Så jeg vil bare takk for meg ,og takk til dere <3 dere er skjønne! Kanskje vi blogges ei gang i framtiden! Lykke til alle sammen 🌹

   

 • Morten svarer på spørsmålene

  - Hvor lenge har dere vært sammen?

  Vi har vært sammen i 1 år og 1 mnd ❤️

   

  - Har dere barn?

  Vi har ikke barn

   

  - Skal dere ha barn?

  Vi har lyst på barn, men ikke før alt er i orden med tanke på jobb, bolig etc.

   

  - Skal dere gifte dere?

  Jeg håper og tror det ❤️

  - Hva liker dere gjøre sammen/spise

  Jeg liker alt så lenge Becca er med (klisje alarm) 😂 

  Når det kommer til hva vi liker å spise så er det vel egentlig det meste, men wok,pasta,kylling hjemmelaget pizza er på Toppen

   

  - Har dere noen gang krangla, så det nesten ble slutt?

  En gang 

   

  - Er dere like forelsket som dere først gang møttes.?

  Jeg er iallefall det 😍

   

  - Liker dere være sammen hele tiden. Eller liker dere også være fra hverandre litt.

  Vi liker å være sammen hele tiden for vi bor jo sammen, men er jo godt å kunne være med venner uten om også

   

  - Åssen falt du for jenta de?

  Syntes jo at becca var ei flott jente å se på og det er jo en ting, men personligheten hennes er helt fantastisk. Hun bryr seg om alt og alle og vil at de skal ha det bra. Så jeg ble helt solgt 😘💕

   

  - Åssen møtte dere hverandre?

  Vi møttes på et arbeidskurs 

   

  - Hvilken merke liker hu på klær og du?

  Hun liker hvertfall Molly bukser, nike tøy og converse sko. Jeg er ikke så opptatt av merkeklær, men MÅ ha Nike i fotballtøy og sko.

   

  - Har dere sex vær dag eller tar det mellom pauser.?

  Vi har ikke sex hver dag

  - Hvilken ferie tur er finest dra på, der dere slapper av?

  Alltid godt med en ferie til syden, men jeg syntes at turene til kristiansand er fine og veldig avslappende

   

  - 5 positive ting om deg?

   Hun er: omtenksom, positiv, morsom, kjærlig og uredd for nye ting

   

  - hva blir du sint av?:p

  Når hun skal ha en røyk og lighteren ikke fungerer 🙊😂

   

  - hvor lang tid du bruker på badet?

  Det kommer an på hva hun gjør, men om hun skal dusje og sminke seg så regner jeg med ca 1 time (hah)

   

  - kommer du ofte hjem med mange poser ( shopping).?

  Det er faktisk ikke ofte det skjer

   

  - Flink på kjøkkenet?

  Hun er helt rååå på kjøkkenet

   

  - Hva er favorittmaten din?

  Det må bli taco og min hjemmelagde nacho's med litt ekstra futt i 😊

   

   

   

  Åå han er jo bare såå skjønn og god! Er så glad jeg hat han i livet mitt og alle de gode minnene vi har å mange flere skal det bli <3 

   

 • Øyenbryn

  8 steg til perfekte bryn!

  1. Start med nappede bryn. Dersom du har veldig lyse,nesten hvite bryn anbefaler jeg å farge brynene først. Dette vil gjøre at det ser mye finere ut når du er ferdig

   

  2. Bruk en brynspenn og tegn en småskarp linje på undersiden av brynet.

     3. Bruk den samme brynspennen og fyll i "halen" og bøyen på brynet.

   

  4. Bruk en lysere brynskygge/øyenskygge eller en penn og tegn en langs toppen av brynet.

   

  5. Fyll inn resten av brynet med den samme skyggen og bland den inn i den mørkere pennen vi la tidligere.

   

  6. Rydd opp kantene rundt brynet med en concealer om det trengs og legg en lys shmrete skygge under bøyen for å løfte brynet extra.

   

  7. Avslutt med å legge brynsgele for å holde hårene på plass hele dagen.

   

  8. Nå er brynene ferdig! Ved å la den innerste delen være lysere får man en fin balanse på brynene. De vil ikke bli alt for "tunge" innerst, noe som kan skape et strengt blikk. I stedet drar hele ansiktet litt utover og gjør det mer åpent. En fin ramme til resten av sminken! 

  Har du tykke eller tynne bryn ? 

  Håper dere likte tipsene :) 

 • Kjæresten svarer på spørsmål om meg!


  Heei! Jeg tenkte at dere kunne spørre om forksjelige ting dere vil vite om meg, så svarer kjæresten min på dem! Har sett andre bloggere har gjort dette å er jo litt morre er det ikke? Så her må dere ikke holde noe igjen spør om alt dere lurer på!håper må mest mulig spørsmål til i morgen :D

   


  Og siden vi er inne på kjæreste, så tenkte jeg gi dere litt KJÆRESTE TIPST! 

   

  ❤️ Se favorittseriene deres

  Dette er noe meg og Morten ofte pleier å gjøre. Det som går an er at visst dere har en netflix kono eller noe sånt, så kan dere finne en bra serie som dere vil se sammen. Ikke en serie som som bare einer seg for jenter eller gutter for den del, men en serie som passer for begge og som begge har lyst å se. Tips til serier som dere kan se er breaking bad, prisonbreak,orange is the new black,weeds osv.

   

  ❤️ Lage noe godt sammen

  Det er alltid gøy å lage mat sammen, spessielt når du faktisk lager mat med den du elsker mest. Du kan foreksempel lage taco,boller,pizza, bake kake, pannekaker og alt annet dere liker. Det er veldig koselig syntes værtfall jeg å lagr noe sammen med min kjæreste, ettersom vi bare tuller, ler og koser oss mens vi lager maten.

   

  ❤️ Massere hverandre

  Dette er noe jeg og spessielt min kjære liker at vi gjør. Å bli massert på ryggen er noe av det beste jeg vet, så hvorfor ikke massere hverandre. Da gjør dere noe avslappende og samtidig noe godt for den andre.

   

  ❤️ Se film og kjøp goderi

  Hva er vel ikke bedre på en lørdagskveld eller en annen dag i uken om dere vil. Å sette seg inntil armkroken til gutten sin og sette på en god film. Dra også på butikken litt tidligere på dagen og kjøpt inn alt godt dere trenger til kvelden, som foreksempel smågodt, chips, popcorn, nøtter eller grønnsaker og fsvoritt dippen deres.

   

  ❤️ Hver aktive sammen

  visst dere føler for å være sporty og bruke litt energi en dag, kan dere ta dere en lang og koselig gå tur i skogen.Eller dere kan finne frem en fotball å gå på nermeste fotballbane å sparke litt, det pleier meg og kjæresten og gjøre og er kjempe gøy og koselig, vi ler å har det gøy mens vi sparker litt ball osv. 

   

  ❤️ Dra på shopping

  Hvorfor ikke sette av en dag til å dra på shopping med din kjære? Selv om kanskje ikke gutten din liker det så godt å shoppe, kan dere jo alltids gå på en cafe etter dere har shoppet litt og kjøpe noe godt som dere kan kose dere med. Kanskje du også kan spandere lunsj på din kjære, ettersom han var så snill å bli med. Jeg syntes det bare er gøy å kunne gi noe tilbake ❤️ 

   

   

   

 • behagelig outfit


  Dagens antrekk enkelt og behagelig men samtidige litt pyntet.topp fra only og skjørt fra hm. Elsker å kunne kle meg behagelig men pyntet! Klarer ikke gå ut vis jeg ikke er stelt,ser ikke meg gå ut i joggebukse lengre før når jeg var mindre brydde jeg meg ikke om sånn, men heilt ærlig det er jo ikke fint når jenter går ute blandt folk med sen største joggebusken de kunne finne!!? Jeg mener ikke at du ikke kan gå i en finere versjon av joggebukse en som kanskje er litt stram eller en treningsthigts. Det ser værtfall litt bedre ut mener nå jeg, jeg pleier som regel ikke gå i noen av delene med mindre jeg har/hvert på trening. Er skjelden jeg i det hele tatt bruker joggetøy hjemme , men elsker å gå i en lang shjorte eller shjorts når jeg slapper av. Hva syntes dere om joggebukser i størrelse alt for stor på jenter? Fint ? Eller bomsete? Jeg mener personelig at jenter ikke burde gå ut slik men whatever you like girls ;)  
  Ha en fin kveld alle sammen :D 

   
 • hits