beccasolberg - Jeg heter Rebecca Solberg, 22 år oppvoks i Kr.sand men for ett år siden flyttet jeg til Brummundal.alltid vært nyskjerring og på jakt etter noe annderledes. Jeg har lenge hatt lyst å starte en blogge om hverdagen min, så følg gjerne med :)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Katteskrekk!

Heia! Ja det er faktisk sant jeg har vært livredd og da mener jeg livredd for alle katter heilt siden jeg var kjempe liten jente. Vet ikke heilt hvorfor jeg var så redd når jeg var velsig liten. Men i 10års Alederen "angrep" en katt meg hjemme hos pappaen min. Jeg var alene  mens pappa var på butikken og denne katten var jo selvsagt hjemme. Greien med denne katten er at den egentlig bare var en kattunge enda og hang uten for hos pappa å de i lengre tid. Og pappa med sitt hjerte for katter tok han denne katten inn og lot den bo der nærmest. Heilt til jeg kom på Helgebesøk jeg kjenner frykten i kroppen enda, jeg var så redd da den begynte å hoppe rundt i stuen. Hoppet mot meg og på meg klorte meg så jeg ringte jo rett til pappa og da mener jeg hyl gren i tlf. Tror pappa kastet fra seg det han hadde i hendene og nærmest løp hjem for å "redde" meg Hehe. Men det ordnet seg nesten dag gikk meg å min stemor å fikk levert katten til dyrebeskyttelsen. Grunnen til at katten gjorde som den gjorde vet jeg egentlig ikke. Men har en anelse om at den kjente frykten i meg, og egentlig bare skulle forsvare seg selv på en eller Anna merkelig måte. Men værtfall siden da har jeg skreke,hylt og hoppet hvergang det nermer seg katt.og  det gjør jeg vel egentlig enda. Bortsett fra når jeg ser denne katten på bildene over. Sammy heter den, heilt siden jeg flyttet opp hit i fjor har jeg nærmest forelsket meg i han! Jeg vet ikke hva det var men meg å han ble nærmest bestevenner. Og jeg var jo nødt til å godta han uansett siden vi faktisk skulle bo i samme hus. I begynnelsen var jeg nok litt skeptisk men ikke redd som jeg pleier. Merkelig nokk så er jeg fortsatt redd alle andre katter. Nå har jeg faktisk akkurat vært oppe å fylt på vann og mat skålen hans, også ble jeg kjempe glad for at jeg fikk kost og sett han litt i dag, når jeg var der på tirsdag fikk jeg jo ikke sett han ei gang. Så det var koselig å treffe min "bestevenn" igjen <3

 

kom akkurat inn døren hjemme igjen og slapper  litt på sofaen mens jeg oppdaterer dere litt. Godt å få satt seg ned etter og har syklet opp ned for å gi sammy mat. Planen mine for resten av dagen er ikke veldig store. Men skal værtfall lage middag ettervært. kjenner jeg  egentlig er veldig matlei fortiden. Så prøver å finne på noe som vi ikke pleier og ha. Good luck to me! Og til dere ha en kjempe fin dag <3 

 

 

 

 

 

 • You light up my world

  Han er ikke bare kjæresten min, men min aller bestevenn! Jeg kan snakke med han om alt mellom himmel og jord. Verdens beste lytter. Hører på alle mine jente "problemer" uansett hvor kjedelig og uinteressant han egentlig syntes det er heh. Jeg ville nokk ha spurt ei venninne om passer denne toppen med den buksen osv, men siden jeg har veldig få venninner her oppe stiller alltid min kjære opp! Han er med meg på shopping, selvom jeg vet veldig godt han aller helst ville han nokk heller ha gjort nor annet. Men jeg kan vel takke begge søstrene hans for den han er. Tror det har ganske mye å si at han er vokst opp med to storesøster og er derfor veldig vant til jenter og hva vi "krever" Hehe. For ha vi har våre behov for både det ene og det andre. Men god som gull er han værtfall. Tenk ofte på hvor jeg heldig jeg er som har møtt denne fantastiske personen. For jeg vet selv jeg er ikke bare bare å leve med haha. Men han holder ut med meg dag inn og ut, og er ikke ofte denne mannen klager! Men en ting jeg vet irritere han er at jeg alltid og da mener jeg alltid avbryter han når han snakker. Tihi ikke noe jeg er stolt av men detstygg uvane jeg alltid har hatt! Gjør det ikke bare med han men med alle tror jeg huff! Prøver å sjerpe meg på akkurat det, men blir fort veldig ivrig. Men alle som kjenner meg vet dette å er vel egentlig blitt ganske vant til det,Hehe.

     I går ble han faktisk med meg på en aldri så rask shopping. Jeg var heilt nødt til å ha ny farge til brynene.men Aller helst ville han bli sittende i bilen men siden det bare var 15 min til sentere stengte fikk jeg han med meg inn lucky me! Bryns farge fikk jeg og ble jo selfølgelig litt andre godsaker også med hjem. For HM hadde jo masse salg på undertøy da bare måtte jeg ha bitte litt,jeg elsker nytt undertøy!  

     Et stk kjempe førnøyd Rebecca. Håper dere har hatt en kjempe fin dag <3

 • Oppsigelse

  Hei og hopp! Da har meg og kjæresten sagt opp leiligheten våres. Og er veldig klare for å starte på nytt i en ny leilighet sammen. Nå er det bare å finne en ny Hehe. Det er ikke alltid så lett. Spessielt ikke når markede er ganske lite her i Hedmark og ikke akkurat billig! Men vi har helsigvis 3mnd på oss. Så nå er finn.no en nettside vi kommer til å bruke mye tid på. Men Gud som jeg gleder meg til å fikse leiligheten med masse fint interiør og lage det til våres hjem. Blir spennende å få noe som blir "vårt". Denne leiligheten var jo i utgangspunktet meg å venninen min sin. Også flyttet egentlig bare Morten inn til oss. Det var veldig greit Med tanke på hjelp til husleien. For meg å venninen min hadde egentlig ikke råd til å bo her, så da ble det kjempe når vi ble 3 til å dele den. Men nå som hun har flyttet tilbake til Sørlandet. Hadde vi ikke råd til å bo her bare oss to, derfor ble vi enige om å si opp her. Og veldig glad for at vi tok det valget! Vi gleder oss til å flytte og starte et nytt eventyr sammen.  Foresten så er vi også "barnevakt" for en katt i ett par uker.  Og i dag var jeg oppe og for å se til lille sammy å gi han mat og vann, jeg så ikke noe til han dessverre er ikke mye han er hjemme på denne årstiden. Bare ute å flyr Hehe, men fikset værtfall nytt vann og fylte på matskålen. Men da jeg var innom der fikk jeg et koselig syn, det lå nemlig en lapp og gave til meg  på bordet. På lappen stod det gratulerer med dagen og lykke til i ny jobb, klem fra Trude , Obelix og Sammy! Bursdagen min er ikke før søndag men siden den ikke var pakket inn og jeg egentlig viste hva jeg fikk fordi jeg hadde ønsket meg denne. Og det var nemlig en fjellreven kånken i lila. Jeg har svart og blå fra før av men har hatt lyst på en med litt mer farge og enda bedre denne er litt større en de vanelige med egen pc lomme. Så jeg er kjempe førnøyd!! Tusen takk for gaven alle 3 :D 

   

 • Twisted

   

     Hei folkens! Meg og Morten begynte å se på denne serien Twisted i går. Vi var begge pretty much "dead" i værtfall hadde vi begge en Hangover etter lørdagens festligheter. Merkelig at det aldri er like gøy dagen derpå.haha! Men uansett denne serien var kjempe spennende og vi så faktisk hele sesongen 1 i går å starter faktisk på nr 2. Ja vi la i sengen hele dagen, bestilte pizzabakeren og bare hadde den sløve søndagen. Slappe ja,deilig oh yes! Men i dag når Morten kom hjem fra jobb og vi skulle spise middag. Lagde faktisk hjemme laget kjøttkaker i dag. Som vi skulle nyte forand tvn. Og selfølgelig forsette å se på Twisted, vi fant da ut at det bare var 5 episoder igjen, og at det heller kanskje ikke kommer mer!! Er ikke det typisk, så nå etter å ha sett de 5 episodene sitter vi her å kanskje aldri får vite hva som kommer til å skje .... Noe som er kjempe kjedelig for vi begge likete denne serien så godt! Og vi sitter igjen med så mange spørsmål! Ååhr noe så utrolig typisk vår uflaks når det kommer til serier. vi er sikkert ikke de eneste som stadig vekk opplever dette. Haha den følelsen når du føler deg nesten deprimert over en tv serie. 

   

  Har noen av dere sett serien? Og kanskje vet om det er mer? Vi kom til sesong 2 episode 8. Så vis dete vet om det finnes mer tar jeg gjerne i mot tips! 

 • Date night with bae   

   God morgen! Da var det mandag igjen da. Egentlig trodde jeg at jeg skulle startet på jobb i dag, værtfall med å vaske litt osv. Men fikk meling i går at vi startet heller opp på tirsdag. Noe jeg egentlig syntes var heilt greit. Fordi jeg gruer meg faktisk ganske mye til å starte. Jeg har aldri hatt en orgentlig jobb før, kommer jeg til å få dette til? Hva forventer de av meg? Ja er mye tanker og føleser akkurt nå. Hehe. Skjønner ikke hvorfor jeg alltid skal over tenke så sykt mye. Hode mitt må jo snart koke over med alle disse tankene. Jeg er redd for å ikke være god nokk, redd for at jeg ikke klarer å servere, ta i mot bestillinger osv.. Livredd for å drite meg ut!! Men skjønner egentlig ikke hvofror jeg er så redd! Jeg klarer jo dette heilt fint, har jo hatt praksiss i cafe i  del månder nå. Så jeg burde jo få det til. Bildene er fra middags daten på lørdag. Jeg var også så heldig at jeg klare å få Morten til å knipse litt bilder av meg på vei ned til sentrum. Vi hadde foresten en kjempe koselig kveld. Med kjempe godmat,gode samtaler,møtte masse kjente folk,masse godt i glassene og masse kjærlighet!

   

      

   


     

   

   

   

   

   

   

   Ha en kjempe fin mandag :) 

   

 • Harry tur  God morgen! Å dette var tidlig til å være en lørdag. Men skal nemlig på "Harry" tur til Sverige med en god gjeng. Greit og få handlet litt mat osv. Planen nå er egentlig å komme seg opp av senga først og fremst.Ta en kopp te og en røyk! Mulig jeg lager meg noe frokost også. Før jeg må begynne å stelle meg,har nøyaktig en time på meg fra nå før vi blir henta. 08.00 kjenner jeg er veldig lite klar for å gi slipp på dyna nå, men heldigvis ser det ut som det kan bli fint vær i dag, og da er det jo bare greit å få med seg hele dagen. Også gleder jeg meg til å treffe Rikke mi igjen! Selvom jeg traff henne ennliten tur på onsdag skal det bli kjempe koselig og få litt tid sammen. Ha en fin lørdag alle sammen :) 

   
 • hits